fbpx

Afspraak maken

Je kan een afspraak maken door naar ons centrale telefoonnummer te bellen. Zo kunnen wij direct met je meekijken naar de beschikbare plekken in onze agenda.

Telefoonnummer: 033 – 7600 010
WhatsApp: 06 – 577 598 13

Vanwege de drukke agenda adviseren we je om op tijd een afspraak te maken. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen, we beantwoorden ze graag!

Let op! Een afspraak wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 48 van tevoren en alleen via de telefoon of mail, dus niet via WhatsApp!

Goed om te weten bij het maken van een afspraak

Kan ik langskomen voor een adviesgesprek?

Zeker! Je bent altijd welkom om langs te komen voor advies. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Je kan gewoon even binnenlopen tijdens openingstijden van de salon. 

Zit ik na het adviesgesprek ergens aan vast?

Nee, zeker niet! Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie. Mocht je er hierna nog even over na willen denken, is dat geen enkel probleem, je zit nergens aan vast!

Ik ben een nieuwe klant. Kan ik een afspraak maken?

Natuurlijk! Om een afspraak in te plannen vragen wij een aanbetaling van €50 euro. We plannen namelijk veel tijd in om je alle aandacht te kunnen geven! Deze aanbetaling wordt natuurlijk verrekend met de kosten van je behandeling. 

Weet je nog niet zeker of je echt hairextensions wilt? Loop dan eerst even binnen voor een adviesgesprek. Hier hoef je geen afspraak voor te maken!

Ik wil mijn afspraak annuleren/verplaatsen, hoe kan dat?

Je kan je afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 van tevoren. We vragen je hiervoor te bellen naar ons centrale telefoonnummer (033-7600 010) of te mailen. 

Wij kunnen niet garanderen dat een wijziging/annulering via WhatsApp goed doorkomt, dus annuleringen via WhatsApp worden niet geaccepteerd!