fbpx

Meer dan 10 miljoen moeders staan er alleen voor, proberen te slapen onder een vies dekentje waar je net een puntje van over je been hebt, met de rest van het dekentje probeer je je 2 kindjes warm te houden en te beschermen tegen de afschuwelijke kou van de nacht ergens in een woestijn.

Probeer je eens in te denken…

Je vraagt jezelf af hoe je de hongerige buikjes van je kindjes morgen weer moet gaan vullen. Het is dagen geleden dat er eten in het vluchtelingenkamp was. Vuil van het lopen liggen ze in je armen.  Moe, zich afvragend waarom hun papa ineens dood is en de rest van de familie er niet meer is. Geen huis meer om naar toe te gaan, geen veilig bed meer, geen dekens meer die de knallen dempten van de oorlog die er om je heen. Daar zit je dan, in de kou..

Nederland is in crisis, al jaren. We hebben het allemaal moeilijker, ieder zijn eigen verhaal. Vreselijk om te horen dat er mensen zijn die zo hard getroffen worden door de crisis en dat de banen niet meer voor het oprapen liggen. We praten over armoede in Nederland die er helaas ook zeker is. Toch zijn er in Nederland voorzieningen. Dat kunnen we helaas niet allemaal zeggen…

Probeer je voor te stellen dat je geen uitweg meer weet, er zijn zoveel moeders in het kamp, waar moeten we naar toe, hoe kunnen we ooit weer een normaal leven opbouwen en onze kinderen beschermen tegen de boze buitenwereld. Hoe komen ze ooit over het trauma heen dat hun vader voor hun ogen is doodgeschoten. Hoe komen we ooit weer aan een huis, eten, warmte en geld?

Laten we hier alsjeblieft eens bij stilstaan, laten we niet alleen hier heel even bij nadenken maar laten we ook wat doen! Vergeet even je eigen problemen maar bedenk wat je nog wel hebt!

We care about the mama’s!

Beauty by Roos Hairextensions steunt Serious Request op 3 FM! Help ons, help hen!

Wij veilen een haarverlenging met Great Lengths Hairextensions in de 3FM Serious Request veiling! Biedt mee tot 3 januari 2012! De opbrengst gaat geheel naar Serious Request. Klik hier voor de 3FM serious Request veiling.

Steun Serious Request nu en krijg er ook nog iets voor terug! Biedt dan zo veel mogelijk op de veiling en steun This one’s for mama! We houden jullie op de hoogte van de opbrengsten via social media! Hiervoor kun je ons volgen via twitter.com/beautybyroos en facebook.com/beautybyrooshairextensions.

Thanks en take care!

hairextensions-handtekening-roos