fbpx

Thuis was ik al weer even aan het werk in de schaarse uurtjes dat ik daar tijd voor had maar sinds afgelopen maandag zit ik echt weer op mijn plekje! Slechts voor heel even want volgende week gaan ook wij even vakantie vieren in het zuiden van Frankrijk.

Even bijkomen van deze heftige periode. Iedere keer (dat mag je zeggen na 3x toch?:-)) verbaasd het me weer hoe geradbraakt je bent met een pasgeboren baby en hoe lastig het steeds weer blijkt te zijn om opnieuw in een ritme te komen. Om dat voor iedereen in ons gezin zo soepel mogelijk te laten verlopen gaven we een babyborrel, super handig want zo hadden we alle kraamvisite in één keer. Reuze gezellig en wat een mega mazzel hadden we met het prachtige weer!

Luca - summer outfit Roos - swing in garden Morris - baby born

Morris met z’n eigen kinderwagen aan de wandel en m’n geheel eigen momentje!!!!

Roos - at the parcMet z’n allen even naar buiten

  Roos - trap met LucaRoos - office met Luca@ the officeDamian - with Luca

Grote broer met kleine zus

 

Maar nu 5 weken verder en de nodige opstartprobleempjes qua voeding en reflux met de kleine meid achter de rug zitten we weer helemaal lekker in ons vel. Kleine Luca doet het super maar is nog iets te jong om bij de oppas achter te laten dus nemen we haar lekker mee naar kantoor. Lekker rustig ook voor haar als je bedenkt dat ze thuis 2 grote broers heeft wat het nodige kabaal met zich meebrengt! 😉

Het mooie weer komt er weer aan dus geniet van de zomer!

Groetjes Roos