fbpx

Zoals iedereen overal heeft kunnen lezen zijn de beachy waves of de surfer beach look deze zomer helemaal hot! Hoe kun je deze look in een handomdraai nu ook zelf maken met je hairextensions? Het antwoord hierop is “salt spray”!!!! Met de salt spray creëer je de wat stuggere haarstructuur die je ook krijgt na een weekje zon, zee en strand.

Wanneer je nu van nature al een slag in het haar hebt, heb je deze look in een handomdraai gemaakt. Je hoeft alleen na het wassen je haar lichtjes te drogen met de föhn (droog het gedeelte van de aanhechting van je haarextensions wel goed!!!!!) , spray vervolgens de salt spray in je haar en “kneed” je haar zodat de slag er goed in komt. Laat je haar voor de rest heerlijk aan de lucht drogen. Je haar mag er best wat wild uitzien met deze look.

Heb je nou van jezelf niet die natuurlijke slag maar is je haar stijl, niet getreurd, ook dan kun je deze beachy waves maken. Föhn hiervoor na het wassen je haar goed droog. Spray alvast wat van de salt spray in je haar en krul vervolgens je haar lichtjes met een stijl- of krultang. Pak hierbij wat dikkere plukken haar want we gaan tenslotte voor de easy going beachy waves dus perfecte krullen zijn geen must! Spray daarna nogmaals wat salt spray in je krullen en haal vervolgens de krullen met je vingers uit elkaar. Kneed je haar daarna nog een beetje door voor een extra speels effect.

Groetjes Roos