fbpx

Iedereen kent het wel, periodes in je leven waarin je in de Thalys lijkt te zitten die maar niet stopt, niks geen tijd om even adem te halen maar alleen maar doorgaan! De eindbestemming van onze Thalys stopt dit keer niet in Parijs maar in Amsterdam Oud-Zuid.

Amsterdam Oud-Zuid krijgt een hairextensions salon van Beauty by Roos

Voor onze facebook en twitter followers is het al lang geen nieuws meer dat wij begin oktober een vestiging openen aan de Ceintuurbaan 418 in Amsterdam Oud–Zuid. Een speciaalzaak van Beauty by Roos Hairextensions ontbrak nog in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Ik denk dat we ons record verbroken hebben, binnen 4 weken na bezichtiging van het pand is de salon gewoon helemaal af! Zonder pardon de grootste zaak die we binnen Beauty by Roos hebben.

En dan te bedenken dat ik me halverwege deze 4 weken bedacht om nog even tot rust te komen, voor de gekte in Amsterdam Oud-Zuid zou losbreken. Zo zat ik dus vorige week, samen met een vriendin,  letterlijk en figuurlijk als God in Frankrijk aan mijn champagne te nippen in St. Tropez terwijl de verbouwing in volle gang was. Alles liep op rolletjes en ons “draaiboek” liep gewoon door. En je mail verwerken en telefoontjes afhandelen vanaf een strandbedje was zo gek nog niet hoor!

Maar na 6 fantastische dagen rust is het dan ook weer heerlijk om terug te komen in de “gekte”. Ik denk dat ik beter presteer onder heftige druk, continue nieuwe uitdagingen nodig heb en tijdens stressige dagen  het beste uit mezelf kan halen. Bij te lang nadenken ga ik twijfelen, dus alles snel regelen en het liefst ad-hoc organiseren zodat ik het plaatje kan creëren dat ik in mijn hoofd heb.

Deadlines

En we hebben het gewoon “geflikt”, met heel veel dank voor de mensen die bereid waren om in onze idiote deadlines mee te gaan, mijn vader die met zijn bedrijf in steigerhouten, op maat gemaakte, meubelen (ff reclame maken hoor) www.descheepstimmerman.nl er voor gezorgd heeft dat onze prachtige hagelwitte saloninrichting er gewoon staat. Hans, onze oude buurman zelfs zijn eigen schuur heeft moeten ontruimen om een idioot grote bar te realiseren, Sebastiaan, mijn buurman, die in zijn drukke leven de tijd heeft gevonden om in één weekend er een houten vloer in te jensen, en natuurlijk mijn lieve mannetje die weer vol overgave zorg draagt dat de salon weer precies naar wens is verbouwd.

In alle gekte zijn we ons team aan het klaarstomen voor een “grande opening’’ en werken wij onze nieuwe collega’s in zodat ook zij als ware hairextensions professionals aan de slag kunnen. Samen met hen zal ik mij de komende maanden in Amsterdam Oud-Zuid bevinden om hopelijk heel veel mensen te voorzien van prachtige hairextensions.

Ik ben een druk maar oh zo gelukkig mens!

hairextensions-handtekening-roos