fbpx

Duizenden meisjes over de hele wereld worden gedwongen tot prostitutie.

Van 2 t/m 6 juni wordt de actie Lock me Up van Free a Girl gehouden. Free a Girl is opgericht door de bekende Jolanthe Sneijder-Cabau. Free a Girl komt op voor de belangen van jonge meisjes in India die worden vastgehouden en gedwongen tot prostitutie in zeer slechte omstandigheden.

Met hokjes van 1 bij 2 meter symboliseert Free a Girl de bordeelhokjes in India. Deelnemers laten zich hierin 12 uur opsluiten om de problematiek zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en geld op te halen.

Speciaal voor deze actie stellen wij een volledige Hairloxx behandeling ter beschikking welke geveild wordt door deelneemster Isabelle Dammann.

Isabelle laat zich voor deze actie 12 uur opsluiten bij Fellini te Enschede.

Ben je toch binnenkort al toe aan nieuwe hairextensions of ben je toe aan een hele nieuwe look, steun dan Isabelle en Free a Girl en doe een bod op deze complete haarverlenging met 125 hairextensions in de lengte 35/40 cm van het merk Hairloxx Professional Hairextensions t.w.v. € 437,50. (Heb je liever meer hairextensions of een andere lengte, dan kan dat natuurlijk tegen bijbetaling in de salon geregeld worden).

De winnaar van de veiling kan voor deze behandeling bij elke gewenste Beauty by Roos locatie terecht.

Kijk op: http://www.freeagirl.nl/lockmeup/veiling/hairextensions-van-beauty-by-roos/ en bied mee!!!!!