fbpx

Heel even leek het er op alsof onze weken alleen nog maar gevuld waren met feestjes! Natuurlijk de spetterende opening van Beauty by Roos in Amsterdam, en tja dan een week later nog een keer dezelfde opening maar dan voor de pers! Wat een opkomst en wat een leuke reacties hebben we daar op ontvangen. Enigszins verbijsterd hoeveel pers serieus interesse toonde in onze nieuwste locatie in Amsterdam Oud-Zuid gaven we demo’s in het plaatsen van de hairextensions en stonden we een ieder te woord die maar al te graag alles wilde weten!
Nog maar koud open loopt het al storm in Amsterdam, snel verder zoeken naar nieuw en goed personeel, is ons team nou echt compleet daar! Als ware professionals hebben zij al vele mensen blij gemaakt met hairextensions en de meest prachtige creaties komen dagelijks weer voorbij.

Wat een droomstart!

Na de opening achterover hangen zat er niet in want wat een programma hadden we deze maand; na 2 openingen hadden we nog een ontzettend bijzondere fotoshoot (meer daarover later) en natuurlijk afgelopen zaterdag de uitreiking van de Great Lengths Gold Trophy! De Gold Trophy is de enige award uitreiking die er op hairextensions gebied bestaat dus onze deelname kon natuurlijk niet uitblijven.

Al vroeg dit voorjaar waren we maanden in de ban van de inzending, wat een voorbereidingen, bijeenkomsten, overleggen etc. zijn hier aan vooraf gegaan. Uiteindelijk zijn er twee prachtige inzendingen verstuurd, één in de categorie “lang haar” en “extensionist of the year”.
Vol spanning was dan afgelopen zaterdag de award uitreiking. Vol trots (trouwe facebook- en twittervrienden zijn natuurlijk al lang op de hoogte) kan ik dan ook bekendmaken dat wij de meest prestigieuze prijs in de wacht hebben gesleept; wij zijn Extensionist of the Year geworden! Ook nog een mooie prijs in de wacht gesleept in de categorie Lang haar en onze avond kon niet meer stuk!

Nog enigszins aan het bijkomen van al dit goede nieuws en deze fantastische maand kan ik niks anders meer uitbrengen dan boeh of bah, ik ben werkelijk gesloopt en kan geen jurkenstress meer hebben! Voorlopig kunnen we ons dan ook eindelijk weer even storten in onze absolute specialiteit; gewoon weer lekker hairextensions plaatsen.

Let the normal life begin!

hairextensions-handtekening-roos