fbpx

Wees zuinig op je hairextensions; bescherm je hairextensions tegen zon, zee en chloor. Ga je een dagje naar het strand of zwembad? Neem dan alle producten mee en bescherm je hairextensions actief. Zon, zee en chloor in het water van het zwembad, droogt je haar uit. Erg droog haar kan klitvorming en knopen veroorzaken, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Dit kan zowel bij je eigen haar als bij hairextensions. Verzorg je haar dus altijd goed na een dagje pret.

Zonlicht zorgt ervoor dat je lichaam Vitamine D aanmaakt. Dit bevorderd de haargroei. Echter gaat dit proces zo langzaam dat de brandende effecten van de zon (wellicht in combinatie met zonnebrandcrรจme) schadelijker is dan het opbouwende effect van Vitamine D bij kan maken.

Zee is zout enย bescherm je hairextensions daartegen. Zout is agressief. Het veroorzaakt roest, zo agressief is het. Zout droogt het haar uit en veroorzaakt klitvorming en knopen. Ook zal erg droog haar eerder gespleten punten krijgen. Dit is allemaal niet wenselijk.

Chloor is ongeveer het meest agressieve voor je haar. Het trekt de kleur letterlijk uit je haar. Bescherm je hairextensions en je haar hiertegen.

bescherm je hairextensions

Om de effecten van zon, zee en chloor te neutraliseren, adviseren wij het gebruik van Hairloxx Professional Haircare producten. De shampoo’s reinigen het haar en verwijderen chloor en zout uit het haar. Ze kapselen het zout en het chloor in waardoor het makkelijker uit het haar te spoelen is. Herhaal het wassen met de shampoo twee keer zodat je haar goed schoon wordt.

Gebruik als tweede stap het Hairloxx Haarmasker welke je haar en je hairextensions extra voeding geeft. Doordat de haarschubben van je haar en de hairextensions door de shampoo opengezet zijn, kunnen de extra voedende ingrediรซnten goed in het haar trekken.

Gebruik nu twee keer de conditioner om de haarschubben weer goed te sluiten en de haren weer lekker glad te maken. Nu ben je weer klaar voor het vervolg van je dag ๐Ÿ™‚

Bescherm je hairextensions tegen vervelende invloeden