fbpx

Yep, ook ik ga er aan geloven.. Geleerd van de vorige keer. Toen trok ik me 2 weken voor de geboorte van Morris terug. Nou ja … terug?! Ik werd opgenomen met zwangerschapsvergiftiging dus had niet zo heel veel keuze. En dan gaat het snel! Ineens is de baby er en ineens is de baby een dreumes.

Dit keer doe ik het helemaal anders! Dit is absoluut mijn laatste zwangerschap. Drie keizersneden schijnt al niet zo’n voorkeur te hebben van de gynaecologen, dus ik moet het er maar even van nemen dacht ik zo. Al een dikke maand ga ik alle dagen eerder naar huis om te ontspannen in bad, of gewoon even de beentjes te strekken in de tuin. Absolute luxe dit! Ik zou er bijna aan kunnen wennen! Met een dijk van een officemanager en een bedrijfsleidster kan ik team M. en K. dus prima alleen laten om de dagelijkse boel te regelen.

Met nog maar heel kort op de teller… (ja, ik weet echt de datum met een geplande keizersnede J) ga ik mij nu echt terug trekken. Even tijd voor mezelf en ons gezin om ons rustig voor te bereiden op onze allerlaatste kleine baby Diva’tje…

Alles thuis is klaar, mijn nesteldrang heeft iedereen weer overleefd en zelfs roze heeft zijn intrede gedaan in ons huis. Dus hoogste tijd nu om nog even te genieten van mijn 3 mannen en een zonnestraaltje hier en daar en natuurlijk nog wat slaap voor we weer vol in de nachtvoedingen zitten!

Tot hopelijk heel gauw met baby nieuws!

Groetjes Roos