fbpx

Eindelijk was het gisteren dan zo ver! “De Kapsalon award 2015”!! En nee… wij deden niet mee want ….  ik was jurylid!

Ik wist natuurlijk al een aantal maanden dat ik deel zou uitmaken van deze jury, de keerzijde is dan natuurlijk dat al onze salons uitgesloten moesten zijn van deelname, but who cares!!? Hoe gaaf is dit!

Al maanden zijn vele partijen en deelnemers druk met dit event en afgelopen week was dan ook het grote “juryoverleg”. Met grote namen als Mari van de Ven, Hans Ubbink, Rob Peetoom & Wolfgang Peppmeijer en vele andere professionals uit de branche, zat ik dan ook afgelopen week aan tafel om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar zou gaan worden (waaronder uiteraard de winnaar in de categorie “hairextensions”).

Het jureren eventjes tussendoor doen daar hadden velen zich met mij op verkeken, want wat een aanmeldingen en wat een research heeft een ieder moeten doen. Maar met een fantastisch resultaat! Alle facetten zijn onderzocht, van ondernemerschap en websitebezoeken, gebruiksvriendelijkheid en service tot aan het tellen van de stemmen van de individuele klanten. Gisterenavond was het dan ook zo ver, de grote uitreiking met alle winnaars in al hun verschillende categorieën!

Na een rode loper entree gemaakt te hebben, zat iedereen vol spanning de bekendmaking af te wachten! En ook al wist ik wie er zou winnen, dit soort momenten zijn zenuwslopend! Afgesloten met een grandioos feest kan ik niet anders zeggen dat ik trots ben hieraan deel genomen te mogen hebben! En dat op een “gewone” maandagavond in oktober… Zo en nou de sterallures gauw weer parkeren en hup hup gauw weer aan het werk! ?

Voor alle winnaars hoop ik dat ze nog heerlijk bij liggen te komen van hun overwinningen!! Enjoy en nogmaals, Congrats!

Groetjes Roos