fbpx

Heb jij ook zo’n zin in alle festivals deze zomer? Iedere week is er wel ergens wat te beleven. Op de meest fantastische (grote) festivals als Tomorrowland , Welcome to the Future en Dance Valley kan heel Nederland helemaal uit z’n dak gaan.

Natuurlijk hopen we allemaal op mooi weer op zo’n dag (ook als je niet naar een festival gaat trouwens ;-)))! Je laat je er uiteraard niet door weerhouden maar het is toch wat armoedig als je met je drankje, in je regenlaarzen in de blup op een weiland staat mee te deinen op een beat terwijl het hoost van de regen. Nee, mijn idee van een festivaldag is er toch een van 25 graden ++ !!!

Voor de perfecte festivaldag mag een festivalkapsel natuurlijk niet ontbreken. Pricilla zocht alvast de leukste voor je bij elkaar.

Pricilla - picture 1Maak een leuke nonchalante vlecht, bijvoorbeeld een vissengraat. Maak het geheel niet te “strak”, er mogen best wat plukjes her en der uitsteken voor de gewenste nonchalante look.

Pricilla - picture 2

Zorg voor een natuurlijke slag in je haar! Droog je haar losjes en doe er wat serum in. Je kunt bijvoorbeeld een diffuser gebruiken op je föhn hiervoor.

Pricilla - picture 3Maak losse krullen in je haar met een brede krultang, stijltang of grove rollers en kam de krullen met een grove kam uit (of met je vingers).

Versier je haar met een leuke bloemenkrans als finishing touch!

Gebruik de föhnborstel voor een mooi, vol en glanzend resultaat. Föhn je haar vooral niet te “glad”. Met een leuk hoedje op ben je helemaal festival ready!!!

Have fun!

Groetjes Roos