fbpx

Van stijl naar krul, van krul naar stijl en weer terug. Onze eigen Chantal kan het allemaal!

Chantal heeft van zichzelf natuurlijk een enorme bos krullen maar was een paar jaar geleden wel klaar met haar krullenbos en koos voor stijl haar. Ja wij snappen het ook niet hoor! Menig vrouw zou een moord doen voor haar killer krullies!

Jarenlang droeg zij met veel plezier haar “Hairloxxjes” in de lengte 55/60 cm.
Natuurlijk was dit wel een werkje want haar eigen haar “plopte” natuurlijk na iedere wasbeurt weer in de krul terwijl haar extensions natuurlijk “stijl|” waren. Maar zonder morren stijlde Channie iedere ochtend haar haartjes weer in model!

20150417_122404Voor

 Om weer eens wat af te wisselen flaneert Chan deze zomer weer met een bos krullen door het Amersfoortse! En eerlijk gezegd vinden wij het haar prachtig staan!

IMG-20150421-WA0004Na

Collega Romy gebruikte voor dit resultaat 175 stuks Indian Gold Curly in de lengte 40 cm.

Wanneer je van nature gezegend bent met krullen heb je de “luxe” om deze afwisseling te kunnen doen. Voor wij “stijle en jaloerse” vrouwen is het slechts kwijlend toekijken hoe deze diva’s moeiteloos switchen met hun haar…

Ook met een natuurlijke krul kun je dus moeiteloos je haar nog meer volume of lengte geven, of natuurlijk voor stijl gaan. Al snappen wij “stijle vrouwen” dat laatste natuurlijk niet helemaal :-).

Voor meer informatie hierover kun je uiteraard altijd contact opnemen met één van onze salons. Je bent van harte welkom.

Groetjes Roos