fbpx

Ik ben een hairextensions addict van het eerste uur, dat heeft mij bewogen om in deze branche werkzaam te zijn en een eigen bedrijf te starten in Hairextensions . Een droom die uitkwam! 3 vestigingen inmiddels, en alles loopt op rolletjes, iedere vestiging doet het top, we zijn met 8 meiden en een fulltime financieel/marketing directeur die ons daar bijstaat waar wij geen verstand van hebben (of niet willen hebben). We hebben het zoals altijd super gezellig met elkaar, kunnen lachen en huilen samen, echt een team om op te bouwen.Ik kan op vakantie gaan zonder dat ik me zorgen hoef te maken of alles wel goed gaat op de zaak, de meiden in de salon draaien al wat jaartjes mee dus redden zich ook prima zonder mijn aanwezigheid, hoe relaxt is dat? Ik denk dat weinig ondernemers die luxe kennen!

Wat staat er op jouw wensenlijst?

Je zou denken, wat wil een mens nog meer? Tja, die vraag stel ik mezelf geregeld, wat wil een mens nog meer..? Wanneer kun je zeggen, ik ben tevreden met mijn leven zoals het is, na enig research te doen onder vrienden en vriendinnen kreeg ik niet 1x dit antwoord. Dat verklaart 2 dingen, dat ik 1 niet gek ben door nog niet geheel tevreden te zijn, en 2 bevestigt het mij dat ook andere mensen hun dromen najagen, is het wachten op een promotie of wachten op Mr. Right of een ander huis, een andere carrière willen inslaan of de meest briljante, wachten tot mijn scheiding er door is, kortom iedereen heeft nog wel zaken op hun lifelist staan die zij nog willen verwezenlijken om zichzelf gelukkiger te voelen. Als jagers op hun prooi zijn we daar allen altijd mee bezig. Wat is jouw wensenlijst vragen ze me terecht terug?

Aj, chaotisch als ik ben en altijd alles vergeet hou ik me, hoe gek ook, wel vast aan mijn levenswensenlijstje zoals de titel van mijn notities in mijn IPhone aangeeft.

Een kleine greep uit mijn lijst:
Een eigen onderneming opzetten: check!
Gelukkig gezin: check
Een fijn thuis hebben: check
Reizen maken: wordt aan gewerkt!
Gezond zijn: wordt aan gewerkt
Mezelf vrije tijd geven en gunnen: gaat steeds beter
Mijn droom verwezenlijken: half way

En deze laatste half zal ik toelichten! Ik ben weer toe aan een nieuwe uitdaging. Over niet al te lange tijd staan de december maanden weer voor de deur, of-te-wel 13 december is weer coming! Al 4 jaar op rij openen we dan een nieuwe zaak… En wat gaan we dit jaar doen! Twijfels waren wederom steeds aanwezig, maar de drive om door te gaan groeien is groter! Met trots kan ik jullie dan ook stiekem al verklappen dat we 13 december weer een opening hebben! Locatie: Hinthamerstraat 118 in DEN BOSCH!

Den Bosch, Beauty by Roos Hairextensions is coming to you!

For incrowd: het zal weer een race tegen de klok worden! Dus we kunnen alle hulp gebruiken :-)!

We keep in touch!

hairextensions-handtekening-roos