fbpx

Pff..! De decembermaand nadert, behalve een opening met de bijbehorende, wat doe ik in godsnaam aan??? Hebben we nog veel belangrijkere stress!

Welk jurkje moet ik aan?

Ieder jaar versturen we kerstkaarten naar onze klanten en leveranciers. Vorig jaar hadden we (we waren toen nog maar met zijn vieren) allemaal een kerstjurkje aan en stonden we in de stromende regen bij de gracht tegenover de salon in Amersfoort. De foto is mede door de regen in nog geen 2 minuten geschoten!

Doordat wij geen van allen een modellen carrière hebben gehad, hadden wij geen fotoshoot ervaring; we waren allemaal op van de stress, ik bedoel, een net te kort jurkje, snel op de foto want de regen is echt niet grappig voor onze make-up en hairextensions, en al onze klanten gaan dit zien!

Kortom reden genoeg om samen eerst een flesje wijn op te drinken. Dat deed ons zichtbaar goed want in de 2 minuten buiten in de kou en stromende regen waar menig mensen ons voor gek verklaarden, ik bedoel het was oktober, ijs en ijskoud, in kerst outfit!  Waar twee voorbij gaande scooters er de lol van in zagen en het verkeer begonnen tegen te houden… Toch was het gelukt om een mooie en gekke kerstkaart te voorschijn te toveren! Met dank aan onze fotograaf die echt engelengeduld opbracht omdat wij nog even een lipgloss-je of mascara, of nog 1 sigaretje of wijntje moesten drinken.

En nu is het weer bijna december, inmiddels zijn we met zijn 10-en en neemt de stress weer flink toe! Aanstaande maandag is het zover, we moeten weer onze kerstgroet uitstralen! De reacties op onze kerstkaart van vorig jaar waren zo ontzettend leuk dat de druk dit jaar extra zwaar is! Ik bedoel, we moeten iets doen wat minstens even leuk is of juist nog leuker!

Al vanaf juli hebben we het er over, wat te doen en waar? Zoals zo vele ideeën komen ze pas op als je onder zware druk staat, vandaag hebben we het rond gemaakt met de fotograaf en maandag shooten we de boel. De stress is inmiddels in volle gang, onze Beauty By Roos Hairextensions groeps-whatsapp draait overuren, maar zoals het er nu uitziet gaat het nog mooier worden dan vorig jaar!

Ook benieuwd? Wacht je post af of geef je juiste adres door en oordeel mee!

We keep in touch!

hairextensions-handtekening-roos