fbpx

8 april 2014… Vandaag is officieel de laatste dag van mijn zwangerschapsverlof. Inmiddels is ons mooie kleine mannetje Morris alweer 12 weken oud. Wat een rijkdom zo’n klein hummeltje in huis. Het is zo’n heerlijk, vrolijk en tevreden mannetje die helemaal past in ons gezin.

Stilzitten heb ik niet gedaan de afgelopen periode. Ik ben welgeteld 4 weken met zwangerschapsverlof geweest. Eén week voor de geboorte lag ik in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging. Daar stellen ze het niet zo heel erg op prijs als je doodleuk doorwerkt. Tot 3 weken na de geboorte heb ik helemaal niets gedaan behalve genieten van onze gezinsuitbreiding.

Weer hersteld van de operatie (keizersnede) vond ik het dan ook hoogtijd worden om weer aan de bak te gaan. Het was voor het eerst in 6,5 jaar “Beauty by Roos” dat ik volledig afstand had genomen van de zaak. Op aandringen van mijn collega’s ging mijn telefoon op stil en heb ik dus ook 4 weken niet gewerkt, oké op een enkel mailtje na dan.

Natuurlijk genoot en geniet ik volop van onze kleine aanwinst, maar de kleine man slaapt toch echt zo’n 18 uur per dag en ook de immense vracht aan kraamvisites zijn inmiddels geweest.  En dan is het ineens heel stil als je niet aan het werk bent. Tegelijkertijd kan ik het iedere ondernemer aanraden om eens zo “los” te zijn van je bedrijf. Want wat een ervaring!

Op mijn eerste avondje dat ik weer eens kon genieten van een glaasje prosecco, barstten de ideeën dan ook los. Hoe meer bubbels in mijn glas hoe harder de ideeën opborrelden. Ik roep altijd al, prosecco is voor alles goed :-). Bart Willem riep jubelend na een half uur, “wacht, ik ga even aantekeningen maken”. En zo hadden we aan het einde van de avond al een volledige planning voor alle nieuwe activiteiten die we binnen nu en 8 maanden gaan lanceren. Inclusief draaiboek! Zo, back in the game!

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn, korte zwangerschapsverlof me zoveel nieuwe energie gaf! Het leek alsof ik alles weer helder en in perspectief zag. Alles viel op zijn plek en ik bruis van de nieuwe plannen. Ik ben terug en sterker dan ooit!

Aankomend jaar zal voor ons het meest heftige jaar ooit gaan worden, ik zou wel van de daken willen schreeuwen waar we allemaal mee bezig zijn maar helaas is dat nog te vroeg. Ondertussen ga ik me bezig houden met allerlei belangrijke zaken maar eerst gewoon eens even mijn kleinste mannetje knuffelen, want hoe leuk ons bedrijf en werk ook is, mijn gezin is nog net iets leuker ;-).

Keep watching us!

Groetjes Roos