fbpx

Haaropvulling kan op verschillende manieren en om verschillende problemen op te lossen. Laten we eerst achterhalen waarvoor je een haaropvulling wenst.

Waarom wil je haaropvulling?

Heb je van jezelf erg dun haar en daardoor een dun staartje? Dan kun je dit probleem waarschijnlijk goed oplossen door hairextensions te laten zetten. Door middel van een haarvolume behandeling zetten wij hairextensions onzichtbaar in je haar waardoor je met bijvoorbeeld 75 tot 125 extensions een super resultaat behaald. De prijs van deze haaropvulling kun je berekenen via ons hairextension calculator.

Heb je van jezelf weinig haar, dan kun je ook voor haaropvulling kiezen door middel van extensions. Wel is het verstandig om dan eerst even een afspraak te maken om naar je eigen haar te laten kijken. Wanneer je erg weinig haar hebt, kan het zijn dat de aanhechtingen van de hairextensions zichtbaar worden en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wanneer je dus erg weinig haar hebt is het misschien beter om voor haaropvulling door middel van een pruik te kijken. Wij verkopen geen pruiken maar we kunnen je wel adviseren of je een pruik nodig hebt. We kunnen je daarna doorverwijzen naar de juiste specialist.

 

Hoe pakken wij dit aan?

Wanneer je graag voller haar wilt hebben, kom je bij ons in รฉรฉn van de salons van Beauty by Roos. Wij geven je vrijblijvend advies over de diverse merken, structuren, prijzen en wat het beste bij jou past.

Na het advies gaan we je haren wassen met speciale shampoo. Door deze shampoo hechten de extensions zich optimaal aan je eigen haar. We drogen en stijlen je haar hierna.

Nu pakken we de juiste kleuren die bij jouw haar matchen. We gebruiken altijd meerdere kleuren om een natuurlijk effect te creรซren. De aanhechtingen worden op maat gemaakt en we beginnen met het inzetten van de hairextensions. Rij voor rij wordt jouw haar dikker en dikker.

Wanneer alle extensions gezet zijn, stijlen we het haar opnieuw zodat alle haren netjes recht liggen om vervolgens in lagen gesneden te worden. Na het snijden stylen we je haar en ben je klaar om weer helemaal happy de deur uit te gaan.

De behandeling is onschadelijk voor je eigen haar en volledig duurzaam.

haaropvulling door middel van hairextensions