fbpx

Wat is nou eigenlijk een hairextension behandeling? Eenย hairextension behandeling is een kappersbehandeling waarbij hairextensions aan het eigen haar vastgemaakt worden met als doel het haar te verlengen of meer volume aan het haar te geven. Deze behandelingen noemen we respectievelijk een haarverlenging en een volumebehandeling.

hairextension behandeling

Er zijn vele producten waarmee eenย hairextension behandeling uitgevoerd kan worden. Dit kan met wefts (banen van haar die bijvoorbeeld ingenaaid worden), clip-ins (banen met clips om te bevestigen), flip-in (een weft met een touwtje), ring-extensions (plukjes haar die dmv eeen ringetje aan het eigen haar bevestigd worden) en pre-bonded hairextensions.

De laatste vorm van hairextensions gebruikt Beauty by Roos voor eenย hairextension behandeling. Hierbij worden extensions die al voorzien zijn van een aanhechting van keratine (de bouwstof van het menselijke haar) bevestigd aan het eigen haar. Deze aanhechting is onschadelijk voor het haar. Met een warmte machine worden de aanhechtingen warm gemaakt en om het eigen haar gerold of gevouwen.

Bij Beauty by Roos Hairextensions hebben wij een hele duidelijke focus op de verschillende vormen van haarverlengingen. De pre-bonded hairextensions die wij gebruiken van de diverse merken, zijn gedurende een draagtijd van 4 maanden het meest comfortabel en de beste optie voor uw eigen haar. De clip-in en flip-in producten zijn niet voor continu gebruik maar wel leuk voor een avondje. Bij continu gebruik kun je hier veel haarschade van krijgen. De wefts die in deze wereld aangeboden worden vinden wij minder fijn dan de losse extensions. Daar komt bij dat wefts vaak opvallen tijdens het dragen. De losse extensions kunnen we echt onzichtbaar plaatsen. Zo kunt u bij de voor en na foto’s / reportages zien dat het echt onzichtbaar kan.

Een hairextension behandeling

doen we bij Beauty by Roos als volgt;

  • als eerste bepalen we de kleur
  • met u overleggen we welke lengte u wenst
  • wij wassen uw haar met speciale extension shampoo
  • de hairextensions worden ingezet
  • de extensions worden op de juiste lengte gesneden
  • wij brengen lagen aan in het haar voor een natuurlijke look
  • desgewenst stylen of krullen wij uw haar

Wanneer u meer informatie over hairextensions wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.