fbpx

Je hebt besloten een nieuwe auto te kopen, welke, nog geen idee, eisen: diesel, ruimte voor de kids en boodschappen en het mag er bij voorkeur wel als een stoere bak uit zien! Tig garages ga je af naar het juiste merk, bij de een wordt je super ontvangen bij de ander heb je een minder goed gevoel.

Wat heeft dit met de Hairextensions te maken? Tja.. Ik zie een gelijkenis, Hairextensions zijn ook een grote uitgave, voor de eerste keer denk je daar lange tijd over na, wat wil ik? Gewone hairextensions,  clip in extensions of hairweave. Nee, ik heb nog niet zo’n goed idee wat ik wil,  laten we overleggen met de kapster. Mijn kapster zegt niet zoveel te weten van hairextensions maar me wel te vertellen dat ik het beste even op internet kan kijken.

Zoek in Google naar hairextensions

En oh my! Je typt Hairextensions in op Google en hebt maar liefst een paar miljoen hits, oké dan maar selecteren, zoekwoorden: de beste Hairextensions, genoeg resultaten, maar wacht even? Als iemand zichzelf de beste noemt, is dat dan ook wel zo? Volgende Google zoekopdracht: ervaring beste en tja dan ook maar goedkoopste Hairextensions… Wederom niet onder de miljoen hits! Nu wil je klant worden,  je wil Hairextensions maar het aanbod is gewoon te groot! Hoe ga je hier weg in vinden.

Google-Tip

Tip: zoek eerst 3 sites die je aanspreken, ga prijzen vergelijken en bekijk hoe lang ze al actief zijn in de branche, vraag ze naarhairextensiondiploma’s en certificaten en dan kun je een verdere schifting maken.. Reistijd is maar relatief en maar eens in de 4 maanden, laat je daar niet door tegen houden, en vergeet vooral niet dat als je kwaliteit wil het nou eenmaal wat kost!

Ik wens jullie veel succes met de virtuele tour die internet heet! Voor ons nog makkelijker, heb je vragen over Hairextensions, bel ons of kom langs we nemen dan de tijd voor je om naar al je wensen te luisteren! 033-7600000

Hope to see you soon!

hairextensions-handtekening-roos