fbpx

Het is even stil geweest rondom mijn blog. Wat een hectische tijd is de decembermaand! In ons geval was dat natuurlijk ook nog gepaard met de opening van Den Bosch.
Inmiddels zijn we vol gas van start gegaan! De eerste week was een droomweek, een bomvolle agenda en super gemotiveerde kapsters die blij waren eindelijk in hun eigen “home town” aan de slag te kunnen!En dan is het januari… Januari vind ik zo’n onbestemde maand, alle hectiek is voorbij en het gevoel van het gewone leven kruipt weer een beetje terug. Tijd om orde op zaken te stellen, de balansen letterlijk en figuurlijk op te maken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Tja.. waar moeten we beginnen? Eerst maar eens met puin ruimen, want in maanden waarin je amper weet of je nou links of rechts ging stapelt het werk zich op mijn bureau op. Eerst de salon in Hengelo maar eens een flinke opknapbeurt gegeven, ook deze is inmiddels weer in de huidige Beauty by Roos Hairextensions stijl gebracht. Dan in Amersfoort aan de slag, daar was de ravage misschien nog wel het grootst! Met de komst van 2 extra kantoren werd de kantine zo’n beetje als magazijn gebruikt, dus ook die aangepakt.

 

Coiffure Award

Ook de Coiffure Awards waar we dit jaar aan mee doen zijn inmiddels afgerond. Vorige week hebben we alle fotoshoots gehad waarin de modellen de door ons gecreëerde kapsels droegen. Wat een happening! En wat hebben wij ons keihard vergist in hoeveel werk en voorbereiding dit kost, maar oh wat gaaf om mee te maken! Maar eerlijk is eerlijk,  ik ben meer dan tevreden met het resultaat! We hebben alles uit de kast getrokken om onze creativiteit, die van de Avant Garde Look wordt verwacht, te vervullen. Onze Eline heeft één van de  modellen anderhalf uur moeten ondersteunen om dat het kapsel zo zwaar was dat ze anders om zou vallen, maar zonder mokken en een lach ging iedereen vrolijk aan de slag. Ook doen we mee in de categorie dames kapsel wat ons natuurlijk dicht bij het hart ligt.

De jury in Engeland gaat zich er nu over beramen en dan rest er voor ons niks meer dan eind maart bij de brievenbus te wachten. Officieel per post krijgen we dan te horen of we een nominatie te pakken hebben..  Fingers crossed!

Verder hebben we nog een heel  leuk nieuwtje. Onze Karin is zwanger! We zijn natuurlijk allemaal in de wolken omdat de eerste Beauty by Roos baby geboren wordt! Stiekem weet ik het al vanaf dag 1 maar heb ik met mijn stomme hoofd beloofd om tegen iedereen mijn mond te houden, belofte maakt schuld dus zelfs op de opening was ik in het geniep met Jip en Janneke champagne in de weer om maar niks te laten merken aan de rest. Maar gelukkig is het nu bekend en mag de hele wereld het weten! Karin en Joost verwachten half augustus hun eerste kindje.

Voor nu ga ik gauw voor de open haard, bibberen en hopen dat de januari maand weer snel voorbij is!

XX Roos van Binsbergen