fbpx

Welke lengte wil je, wil je dikker of voller haar of langer, of allebei! Had je al voorkeur voor een merk en wil je ze rond of plat? Voor ons natuurlijk hartstikke gesneden koek maar voor een klant hartstikke nieuw en spannend, dus HELP! Even in normale taal graag! Uiteraard! Ik leg het stap voor stap aan je uit.

Op de eerste vragen weet je meestal het antwoord al wel. Maar op de laatste vragen loopt iedereen vast. Want wat is nou eigenlijk het verschil tussen ronde of platte extensions? Dat laat ik je graag zien..

Ronde hairextensions
Tot niet zo’n gek lange tijd geleden hadden we enkel deze traditionele manier van inzetten. Dat wil zeggen met een warmtetang en daarmee wordt de aanhechting verwarmd en in het eigen haar gedraaid. Klinkt eng hé? Is het niet hoor. De warmtetang heeft een maximale temperatuur van 180 graden wat aanzienlijk minder is dan je stijltang of andere stylingtool. Bedenk dan dat deze tang slechts enkele seconden de aanhechting en het haar verwarmt en dan is het best logisch dat dit echt geen schade toe brengt aan je eigen haar (mits goed geplaatst natuurlijk hé). De aanhechtingen worden vervolgens gedraaid door onze professionals en zo worden de “strengetjes” haar bevestigd in je eigen haar. Alle merken hairextensions verkrijgbaar in onze salons kunnen met deze techniek ingezet worden.

Hairextensions rond geplaatst  voorbeeld rond geplaatste hairextensions

 

Platte hairextensions
De platte extensions zijn qua hairextension niet anders. Alleen de “inzet” techniek is anders. Deze extensions worden geplaatst met een machine die werkt op warmte. Wat? Ja echt, warmte. Je voelt of ziet dit uiteraard niet, maar door de warmte ontstaat er een smelting in de aanhechting die vervolgens om het haar gevouwen wordt. De hairextension zit net als bij bovenstaande methode muurvast tot deze weer door onze professionals verwijderd worden. Het grote verschil met de ronde techniek is dat rond geplaatste hairextensions vaak als strengetjes hangen en plat geplaatste hairextensions als een waaier naar beneden vallen. Deze techniek is enkel geschikt voor Hairloxx Professional Hairextensions of Great Lengths.

extensions voorbeeld plat geplaatste hairextensions

Voorkeur?
De meningen zijn verschillend en natuurlijk is dit erg persoonlijk maar de meeste klanten geven voorkeur aan de plat geplaatste hairextensions. Deze hebben een mooiere valling van het haar en een zeer prettige bijkomstigheid is dat je als je over je haar heen wrijft je ze niet voelt zitten. Hoef je niet te schrikken als je date je een aai over je bol geeft ;-).

Groetjes Roos