fbpx

Iedere branche heeft zo haar seizoenen, een run op kerstballen in december snapt iedereen en met Pasen zal er ongetwijfeld niet aan te slepen zijn met de eieren.Ook wij hebben zo onze seizoenen waarin het extra druk is. Rond mei/juni ontwaken alle mode en uiterlijk bewuste dames uit hun winterslaap en maken zich massaal weer mooi voor hairextensions summer season!Alsof we de marathon moeten lopen maken we ons in een rap tempo weer klaar voor het zomer seizoen. Beentjes gebruind, oké onder de zonnebank of met zelf bruinende smeersels dit jaar wegens het structureel afwezig blijven van natuurlijke zonnestralen.Toch kijkt iedereen uit naar de zon, in eigen land of op een idyllisch strandje? Wegens gebrek aan het natuurlijke fenomeen zon dit voorjaar, proberen we elkaar goede moed in te praten en vertellen we elkaar onze vakantieplannen om toch enigszins in de stemming te komen. Ook draaien de schoonheidsspecialistes gewoon weer overuren en idem dito zijn bij ons de extensions wederom niet aan te slepen! Je kan veel van de Nederlandse vrouwen zeggen maar doorzetters zijn we!

Droom jij al weg met de gedachte te genieten van een summer cocktail en je mooie lange lokken aan de zonsondergang op een prachtige exotische bestemming? Wij zijn er al klaar voor, en jij? Ben jij al Summer Hair Proof?Of je nou met of zonder je hairextensions op vakantie gaat, houd je aan deze 4 gouden regels voor een hele zomer mooi haar:

1. Zwemmen doe je met een vlecht om knopen en klitten te voorkomen.

2. Na het zwemmen borstel je de haren en of hairextensions eerst uit alvorens je gaat zonnen.

3. Na een dagje overheerlijke zon, zee en strand was je je haren met een goede shampoo en conditioner en verzorg je het extra met een maskertje.

4. Gebruik een serum in je lengtes en borstel deze goed door, föhn of stijl daarna je haar in het gewenste model. Is je haar erg droog na een dagje zonnen? Verdeel dan nog enkele druppeltjes serum over je lengtes om je haar optimaal te verzorgen.

Enjoy the summer!

XX Roos van Binsbergen