fbpx

Afgelopen vrijdag was het weer zover! Ons 3 maandelijks terugkerend ritueel, “teamdag Beauty by Roos”… Alle salons kijken er al weken naar uit, iedereen is er druk mee bezig want we hebben er zin in!

De meeste meiden spreken elkaar dagelijks natuurlijk maar elkaar “live” zien is bij ons wegens de grote afstand niet zo vaak mogelijk.

Deze dagen staan dan ook ramvol om van iedere minuut samen te profiteren. We beginnen de dag eigenlijk altijd hetzelfde met een vergadering. In dit geval startten we al met taart omdat we als team echt wel wat te vieren hebben! We vergaderen heel traditioneel met agenda’s en notulen omdat 15 dames bij elkaar nou eenmaal een groot kippenhok is :-).

IMG_2848 IMG_2850

Vervolgens starten we met de lunch om vervolgens de middag te vullen met wederom een super effectieve training van Joeri. Joeri kent ons bedrijf al heel lang en is dus geen onbekende voor ons… Zijn trainingen zijn altijd enorm nuttig en leuk,  zeker geen straf dus! Overigens heeft hij een nieuwe bijnaam gekregen, de DILF… Ik zal maar niet uitweiden over de betekenis hiervan 🙂

Training_Beauty_by_Roos Joury_Beauty_by_roos

Daarna is het picture time!! Danielle heeft zich natuurlijk bij ons team gevoegd en het is sowieso hoog tijd voor een nieuwe groepsfoto.. 15 man leuk op de foto krijgen is altijd nogal een dingetje.. Soraida en ik verstoppen ons helemaal achterin om de dikke buiken te verhullen en Bart-Willem rent heen en weer tussen het knopje zelfontspanner en zijn positie op de trap!

IMG_2862

Deze dag sluiten we zoals gewoonlijk af met een etentje… (het is ongelofelijk hoeveel voedsel wij met z’n allen wegstampen op dit soort dagen) en gaan aan het einde van de avond moe maar voldaan weer richting eigen stad…

Het zijn enorm vermoeiende dagen maar oh zo leuk! Als werkgever kun je niet trotser zijn op je team dan een team wat zo blij is elkaar te zien en wat zo liefdevol en vriendschappelijk met elkaar omgaat.. Ik sluit deze dag dan ook voldaan af en ga gauw slapen. Morgen een nieuwe en drukke dag!

Groetjes Roos