fbpx

Heb je binnenkort een afspraak staan in onze salon in Amsterdam of denk je erover om een afspraak daar te maken? Maak er dan eens een echt dagje uit van!

Onze salon in Amsterdam is tenslotte gevestigd in één van de leukste buurten van Amsterdam, Oud Zuid, op de rand van de Pijp! In een straal van maar 100 meter vind je de meest leuke winkels.

Wist je bijvoorbeeld dat direct naast onze salon Neerlands meest bekende tattoo-artist Henk Schiffmacher zit. Nu hoef je natuurlijk niet direct van de ene in de andere stoel te hoppen, maar, de mogelijkheid bestaat om naast nieuwe haartjes ook andere dingen te laten “zetten” op 1 en dezelfde dag.

Mrs highbrow logo

En als we het toch hebben over manieren om jezelf mooier te maken dan is een bezoekje aan Mrs. Highbrow op de Van Woustraat ook de moeite waard. In deze schoonheidssalon draait alles om pure browpower! Je kunt hier terecht voor de perfecte wenkbrauwen volgens de laatste trends of je eigen smaak!

Juice BrothersNatuurlijk kun je genoeg dingen aan de “buitenkant” mooier maken maar laten we vooral onze “binnenkant” niet vergeten. Wie je namelijk ook kan vinden in de Van Woustraat zijn de Juice Brothers. Met namen als Green Routine, Dutch Spice en Forever Young zijn deze cold pressed juices onweerstaanbaar. Naast juices en smoothies kun je er ook uitstekend terecht voor zgn. “good food”.

 

Geflipt burgers logoBen je nou niet zo “into” good foods, bij Geflipt Burgers (ook in de Van Wou) kun je terecht voor de echte stevige trek! Zelfs liefhebbers van Italian Food kunnen hun hart ophalen in dit stukje Amsterdam … bij Spaghetteria kun je iedere dag weer terecht voor heerlijk verse pasta’s!

Dusss, meer dan genoeg mogelijkheden om (zeker!) na je afspraak bij ons eens even met je haartjes mooi in de krul de stad in te duiken ….

Have fun (en eet smakelijk!)

Groetjes Roos