fbpx

Jaaaa..! Eindelijk kunnen we het vertellen. Alles is definitief en geregeld.

 

En ja, wij krijgen een zusje!

 

De allereerste internationale Brand Store “Hairloxx Hairextensions Studio” gaat op 5 augustus open op Curaçao.

 

Hairloxx hairextensions studio

In november bezocht ik voor het eerst Curaçao met onze oudste zoon. Verliefd op het eiland en met tranen in mijn ogen zat ik terug in het vliegtuig.

Afgelopen maart bezochten we Curaçao opnieuw, nu met de kleintjes erbij. De eerste warme wind die in mijn gezicht blies bij het het uitstappen uit het vliegtuig, gaf mij weer hetzelfde gevoel.. thuiskomen.

Bon Bini Curacao

 

Zouden we hier wat willen beginnen was dan ook de vraag die week. Gelukkig was Bart-Willem ook snel verkocht. De keuze om een eerste Brand Store van Hairloxx te openen in het buitenland was al gemaakt, enkel de vraag “waar” was nog aan de orde.

Tijdens deze week waren we dan ook al bezig met afspraken met allerlei bureau’s en instanties die ons daarbij konden helpen en gelukkig hebben we veel lieve vrienden en klanten die op dit mooie eiland wonen.

De keuze was hierna snel gemaakt.

Brainstormen

 En dan? De verbouwing is gestart, alle 100.000 paperassen zijn op orde en ons team is samengesteld.

Helaas, helaas…  ik ga niet zelf werken in de hairextension studio. Maar niemand minder dan onze eigen Romy (Amersfoort) en Jelissa (Amsterdam) gaan deze enorme uitdaging aan en gaan voor een tijd naar Curaçao.

Punda

 En als je denkt dat het voor ons alleen spannend is? Niks is minder waar! Ze staan te trappelen!

Filmend met de iPhone heb ik ze op Curaçao hun nieuwe appartementjes al laten zien en ze een tourtje gegeven rondom hun nieuwe zwembad. Het is voor hen nog enkel aftellen tot de grote dag dat zij het vliegtuig instappen en het avontuur aangaan.

Ik vertrek nu weer naar Nederland maar zal vast snel weer even gaan kijken ?..

Asta la vista ?.. ! Tot gauw!!

Strandtekening salon
Curacao