fbpx

Een veelgehoorde vraag is uiteraard “wat kost dat nu eigenlijk, die hairextensions”. En ja, in alle eerlijkheid, het antwoord daarop kan voor iedereen anders zijn!

Niet iedereen is (gelukkig) hetzelfde en daarom kan de prijs voor een behandeling bij iedereen anders uitvallen. Heb je van jezelf nou juist fijn of dik haar, wil je alleen volume of juist eens lang haar en hoe lang moet je lange haar dan worden???? De antwoorden op deze vragen zijn allemaal van belang voor wat de uiteindelijke behandeling gaat kosten.

Maar natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat je graag wil weten wat het je ongeveer gaat kosten om je uiteindelijke droomkapsel te creëren alvorens je een afspraak wilt plannen…..

Om je alvast een idee te geven hebben wij de hairextension calculator ontwikkeld die je terug kunt vinden op deze site.

Deze calculator geeft je, na het invullen van een paar vragen, een voorbeeldadvies wat een behandeling voor jou zou kunnen kosten. Ook laat de calculator je direct zien wat de kosten zouden zijn wanneer je kiest voor één van onze abonnementsvormen.

Deze calculator is zeer nauwkeurig maar blijft natuurlijk altijd een voorbeeldadvies! In overleg met één van onze hairextensions professionals bespreek je de uiteindelijke behandeling in de salon en die kan wellicht wat afwijken.

Wil je nou toch voorafgaand aan je afspraak al een geheel persoonlijk advies, loop dan gerust binnen bij één van onze salons. We helpen je altijd graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze!

Tot gauw!

Groetjes Roos