fbpx

Na ons werkoverleg van vorige week waarin we serieus hebben vergaderd, was het afgelopen weekend tijd om uit onze bol te gaan ….

Met z’n allen naar de Toppers! Het thema CRAZY SUMMER is natuurlijk al aan ons besteed maar op de dresscode white with a colorful touch of summer gingen alle remmen los. In onze groepsapp kwamen de meest fantastische haarkapsels vol met bloemen voorbij om nog maar te zwijgen over de meest uitbundige feestjurkjes waarvan ik me afvroeg waar ik überhaupt m’n zwangere buik zou moeten laten.

Dusss, we gingen geheel voor vrijheid (qua kledingkeuze dan) en heel veel blijheid … Groepsfoto Beauty by Roos - 1In de loop van zaterdagmiddag was ons hele team compleet aanwezig in hartje centrum Amsterdam. Snel de koffers aan de kant en hup, met z’n allen richting Arena.

Wel moet er natuurlijk eerst gezorgd worden voor een goede bodem dus eerst even een hapje eten voordat we “los” kunnen gaan.

Groepsfoto Beauty by Roos - 2

Maar dan gaat het toch echt gebeuren … we storten ons volledig in het feestgedruis. Ongelooflijk wat iedereen er toch een werk van maakt op zo’n avond! Onze Zuidelijke collega’s denken dat zij weten wat een feestje bouwen is met carnaval maar hier in het Westen kunnen ze er ook wat van ….

Na volledig uitgefeest te zijn, slapen we met z’n allen nog een (kort) nachtje in Amsterdam. Zondagochtend nog lekker met z’n allen ontbijten en dan is het echt klaar, onze “toppers” vertrekken weer richting huis …

Groepsfoto Beauty by Roos - 3

Op de terugweg naar huis zit ik alweer te denken wat voor leuks we de volgende keer met z’n allen kunnen doen!

Groetjes Roos