fbpx

Ik dacht dat ik mijn portie mijlpalen wel gehad had dit jaar met mijn recentelijk verjaren door voor de derde keer 28 te worden.

Maar vandaag, precies vandaag, 13 december 2012, ontving ik exact 5 jaar geleden mijn eerste klanten in de allereerste salon van Beauty by Roos Hairextensions. Niet wetende wat de toekomst in petto had en totaal geen plan voor de toekomst opende ik de salon. Het voelt als oudejaarsdag, alle herinneringen schieten voorbij, wat is er veel gebeurd in die 5 jaar. Verhuizingen, nog meer openingen, uitbreidingen in ons team, welke ervoor zorgdragen dat we tegenwoordig tijdens borrels een compleet kippenhok kunnen over schetteren. Maar vooral alle klanten die gewoon ook al die 5 jaar trouw bij ons komen. Blij en dankbaar ben ik voor alle klanten die ons gewoon al die jaren al trouw zijn en ons succes mogelijk hebben gemaakt!

Deze blog wil ik dan ook volledig opdragen aan die klanten die ons al die jaren gesteund hebben en ons iedere dag weer laten lachen en meegenieten van hun levens. Zoals zovelen weten wordt er nergens zoveel besproken als bij de kapper! Laat staan als je die klanten uren op de stoel mag hebben, iedere 4 maand en dan 5 jaar! Dan kun je spreken van een band! Niet alleen maak je iemands haar mooi, maar ook mag je een kijkje nemen in al die interessante levens. Real life series waren nooit zo populair als de laatste jaren, wij mogen hier iedere dag van genieten! Niet zo raar dat bijna iedereen van mijn vriendinnengroep extensions draagt. Niet omdat ze nou zo enthousiast raakten door mijn verhalen over hairextensions, maar wel om dat ik velen leerde kennen op de stoel! Met deze vriendinnen deel ik inmiddels mijn liefde, leven, successen, verdriet, vakanties en vele wijntjes en dat allemaal door de hairextensions!

De meest gestelde vraag is dan ook; wat is je geheim? Vijf salons in vijf jaar, hoe doe je dat? Mijn enige antwoord is dan ook niks. Eerlijkheid en een goede intuïtie bepalen mijn pad. Als ik voel dat ik iets moet doen dan doe ik dat ook. Noem het Twentsche nuchterheid. Nog nooit heb ik een ondernemingsplan geschreven of een toekomstvisie gehad, deze heb ik ook nu niet. Ik ben alleen een perfectionist, wil alles tot in detail op perfectie goed hebben, daar kan ik behoorlijk veeleisend in zijn maar ik zie daar ook de mooie resultaten van op ieder vlak. Of we dan uitgegroeid zijn na vijf jaar? Wat denk je zelf? Mensen die mij al langer kennen weten dat ik 3 maanden roep; nee we breiden niet meer uit het is echt klaar nu, om de volgende dag wakker te worden en dan ineens een idee heb. Ik ben niet van de lange termijn, als ik iets wil, dan wil ik het nu. Een nieuwe vestiging staat dan vervolgens ook gewoon binnen een maand. En nee, ik zoek van te voren niks uit, geen concurrentie onderzoeken of andere ingewikkelde tijdrovende onderzoeken. Gewoon gevoel en uitgaan van je eigen kracht! Dit gevoel heeft mij gebracht waar ik nu sta, een best trotse ondernemer van uh.. 28 die nog energie voor 10 heeft om verder te groeien!

Lieve klanten, dank jullie wel allemaal, voor al het vertrouwen in ons! Speciaal voor dit jubileum hebben een aantal vaste klanten de moeite genomen om hun ervaring op papier te zetten. Lees dan ook hier hun leuke ervaringen ….

Lieve klanten, bedankt! Op naar de 10 jaar!

XX Roos van Binsbergen