fbpx

Vandaag maar een nieuwe blog, na vanuit hyves, facebook (beautybyrooshairextensions) en twitter de laatste jaren iedereen op de hoogte te houden van al onze belevenissen, nu ook overgestapt naar een eigen blog. Een nieuwe geboorte van een nieuw onderdeel van onze website. Graag willen we je via onze blog op de hoogte houden van al onze leuke dagelijkse beslommeringen. Zoals velen weten hebben we natuurlijk een prachtig vak, iedere dag mensen nog mooier maken is een droom van ons velen.

Een doorsnee dagje van Beauty by Roos Hairextensions. Vandaag maar liefst weer 12 mensen voorzien van een volledig nieuwe coupé, van super verlengingen tot een sweet sixteen verjaardagscadeau van paps en mams tot geweldige volumebehandelingen. Verder een bezoek gehad van één van de directeuren en accountmangers van Great Lengths uit Oostenrijk. Leuk om ze ook eens te laten zien waar nou daadwerkelijk al die haren verwerkt worden op onze leuke hoofden, die wij onze klanten noemen. Trots om te horen dat we wederom zo groeiende zijn en ook internationaal groot aan het worden zijn. Het harde werken wordt beloond. Onze beste verkopende Great Lengths kapster Romy krijgt een haarverlenging van Great Lengths hairextensions aangeboden. Een super leuke eer, waar ze ook zeer blij mee is.

Mijn eerste keer

Ook mogen we binnenkort een bezoekje brengen aan de fabrieken van Great Lengths, waar we natuurlijk zeer vereerd door zijn en we ongetwijfeld weer veel van mogen leren, dus Oostenrijk en Rome, here we come.

Verder wordt een geweldige trainer voor 2 dagen overgevlogen om ons nog beter te maken, fantastisch een bedrijf wat zo met ons meedenkt en onze passie voor het vak ook echt waardeert en onze haargekte begrijpt.

hairextensions-handtekening-roos