fbpx

Wij vrouwen (en trouwens ook mannen) kunnen onzekerheid door dun haar hebben. Een dun staartje of dun haar bovenop uw hoofd, maakt vele mensen onzeker. Voor sommige mensen is een haartransplantatie een oplossing, anderen maskeren met tijdelijke middelen de onzekerheid door dun haar.

[image-comparator left=”http://www.beautybyroos.fr/wp-content/uploads/2015/12/Roos-before-2-e1449585230959.jpg” right=”http://www.beautybyroos.fr/wp-content/uploads/2015/12/Roos-after-2-e1449585215321.jpg” width=”50%” classes=”hover”][/image-comparator]

Hairextensions kunnen de onzekerheid door dun haar helpen te verminderen. Vele van onze klanten voelen zich veel zekerder met een volle bos haar. Dat geldt ook voor mannen en vrouwen die een nieuwe outfit scoren tijdens het winkelen. Iedereen voelt zich dan lekkerder en beter. Of als je nieuwe schoenen hebt gekocht….. nee laat ik over schoenen niet beginnen.

Ik heb van mijzelf erg dun haar, daar ben ik nou eenmaal mee geboren. Een staart van mijn eigen haar is zo dik als mij ringvinger. Enorm dun dus. Wanneer ik dan weer een nieuwe set met hairextensions ingezet heb gekregen, voel ik mij gewoon lekkerder, zelfverzekerder en zo trots als een pauw. Niet dat ik dat normaal niet en maar hairextensions helpen mij wel. Mijn onzekerheid door dun haar verdwijnt hierdoor. Make-up goed, geweldige outfit aan en ik kan de hele wereld aan. Tenminste dat denk ik dan maar. Het voelt gewoon goed.

Hopelijk heeft dit artikel over onzekerheid door dun haar een beetje geholpen. Als dit je nog niet genoeg heeft geholpen, kun je altijd de voor en na foto’s eens raadplegen. Echt geweldige resultaten!

onzekerheid door dun haar

Onzekerheid door dun haar.