fbpx

Het ergste wat er is? Pluizig haar is best in bedwang te houden hoor.

Herken je dit?; Je stapt uit je bed en je hebt een grote ragebol op je kop. Pluizig haar kan echt een kriem zijn.

Oorzaak van pluizig haar

De oorzaak van pluizig haar ligt vaak in het feit dat het haar erg droog is. Hierdoor wordt het haar stugger waardoor het zich eerder afzet tegen een andere haar. Als al je haren dat doen komt er enorm veel volume in je haar. Dit is vaak niet wenselijk en ook nog eens heel makkelijk op te lossen.

Een andere oorzaak van pluizig haar kan temperatuurswisselingen zijn. Van lekker warm in huis naar een wandeling  in het koude bos. Je haar droogt namelijk ook uit door deze temperatuurswisselingen.

Oplossingen voor pluizig haar

Omdat je haar erg droog is gaat het pluizen. Allereerst moet je dus meer vocht aan je haar toevoegen. Dit kan door vochtinbrengende producten te gebruiken. De Boost-lijn van Hairloxx Professional Haircare is daar speciaal voor ontwikkeld. Droog haar wordt rustiger van de vochtinbrengende ingrediënten.

pluizig haar oplossingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 1. Gebruik de Boost shampoo om je haar te reinigen en de haarschubben van je haar open te zetten. Hierdoor wordt je haar nog stugger. Dit nodig omdat de haarschubben opengezet moeten worden om het haarmasker in je haar te laten trekken. D gehydrateerde keratine in de Boost shampoo maken het haar rustig en zorgen voor minder pluizig haar.

Stap 2. Was nu je haar met het Hairloxx Hairmasker en laat het 5 minuten intrekken. De vitamines A, B en E voeden het haar intensief en herstellen het haar. Was het haarmasker uit.

Stap 3. Was nu met de Hairloxx Boost conditioner het haar om de haarschubben te sluiten. Je merkt tijdens het wassen dat het haar al snel gladder wordt. De toegevoegde Aloe Vera zit boordevol antioxidanten. De pH waarde van de conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten.

Stap 4. Droog nu het haar met een handdoek.

Stap 5. Pomp een klein beetje Hairloxx Hairserum op je handen en verdeel dit goed over het haar. Gebruik niet te veel want dat kan het haar sneller vet maken waardoor je weer moet gaan wassen en weer vooraan moet beginnen. Verdeel het ook niet bovenop je hoofd, alleen in de punten van je haar.

Stap 6. Droog nu het haar met een fohn en borstel. Desgewenst kun je het haar met een stijltang of variant stijlen.

Hopelijk heb je nu geen last meer van pluizig haar.

 

[image-comparator title=”Hairloxx Hairextensions volumebehandeling bruin” left=”http://www.beautybyroos.fr/wp-content/uploads/2018/05/Na-set-2.png” right=”http://www.beautybyroos.fr/wp-content/uploads/2018/05/Na-set-1.png” width=”50%” classes=”hover”][/image-comparator]