fbpx

Hairloxx Haircare is a fact! Een dikke check op mijn wishlist.

Ga jij voor de Boost lijn voor normaal tot droog haar? Voor net dat beetje extra power dat je haar af en toe kan gebruiken. Of ga je voor de Intense lijn die je dunne en breekbare haar intensief voedt en beschermt maar welke ook de aanmaak van collageen bevordert  zodat jouw haar weer sterker dan ooit zal worden?

De ultieme vitaminemixen die toegevoegd zijn aan alle producten geven jouw haar en de hairextensions precies dat wat het nodig heeft. Van shampoos tot conditioners, maskers en serums. Er is altijd een Hairloxx Professional Haircare die bij jou past!

Hairloxx Professional Haircare with a sense of… Prosecco.

Nadat alle producten “af” waren, moesten deze natuurlijk ook nog een geurbeleving mee krijgen. Makkelijk toch? …. Not!
Ik geloof dat alle geurtjes en smaakjes al wel op de markt zijn, van groene thee, bloesem en zelfs biershampoo’s. En we wilden toch ook wel iets unieks!

Brainstormen dus! En dat doen wij graag onder het genot van een Prosecco. De vraag was, welke geur past bij ons? Wat willen we uitstralen? En wat typeert ons nou en hoe kunnen we dat mee geven in een geur aan de producten? Gekscherend riepen we in koor, dan moet het Prosecco worden! Of toch niet zo gekscherend, het was immers het antwoord op al onze wensen. De geur was geboren, reden om nog een toast uit te brengen…
Mijn liefde voor Prosecco heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is één van onze grote passies, absoluut ons lievelingsdrankje. Is er iets te vieren? Hup flesje open! Voor ons is er altijd wel een reden om het met een Proseccootje te vieren.  Het geeft mij een ultiem moment van luxe en ontspanning.  Dit gevoel zal je absoluut gaan ervaren tijdens het gebruik van de Hairloxx Haircare verzorgingsproducten..

Ik zeg proost! Want wij hebben best wat te vieren. We hebben het gewoon samen geflikt, Hairloxx Haircare staat, en het is nog mooi ook! Enjoy!

Groetjes Roos