fbpx

Oh wat een ophef … “heeft zij het?””, “Oh, echt?”, “Ja, echt!” ….

Tja.. natuurlijk heeft iedereen recht op zijn of haar mening!

Zoals velen weten die mij (goed) kennen, hou ik er al sinds jaar en dag niet van om mijn verjaardag te vieren. Dat heeft 2 redenen: 1) met kop en schouders steekt deze reden er boven uit; ik baal er gewoon echt van om ieder jaar weer een “nummertje” omhoog te gaan. Het liefst laat ik dit moment dan ook in alle stilte aan mij voorbij gaan.

Reden nummer 2) is: alhoewel ik er heel erg van hou om een feestje te geven zorgt de eerder genoemde “nummer 1” er echt voor dat mijn verjaardag voor mij absoluut niet “feest-waardig” is. Sinds jaar en dag geven wij dan ook door het jaar heen allerlei feestjes voor praktisch iedere gelegenheid die zich maar voordoet, maar dus niet voor mijn verjaardag!

Het zal jullie dan ook vast niet verbazen dat ik de weg naar de arts met de spuit al even geleden gevonden heb. Voor de รฉรฉn misschien absolute idioterie, maar ik voel me er prettig bij! Ik vind het รฉcht erg als mensen me vragen of ik slecht geslapen heb, moe ben of chagrijnig ben… En geloof mij, iedere kersverse moeder zal vast kunnen beamen dat slaap iets is wat niet vanzelfsprekend meer is, dus ja, het was weer de hoogste tijd…. de spuit er in!

De een camoufleert zich met wat make-up (of een heleboel), een ander laat wat haar bij plaatsen … voor ons is het allemaal de normaalste zaak van de wereld! Is niet iedereen er altijd mee bezig om z’n beste ‘ik’ te laten zien. Ik schaam me er dan absoluut niet voor dat ik her en der in mijn fronsrimpel en in mijn voorhoofd een spuitje laat zetten.

Laten we dus vooral alle vooroordelen alsjeblieft overboord gooien en genieten van het ouder worden, maar dan wel ieder op zijn eigen manier alsjeblieft!

Nu ik toch met m’n billen bloot ben gegaan, hieronder dan ook mijn before & afters ….botox, I just luv it! ๐Ÿ™‚

 

Groetjes Roos