fbpx

Schoonheid! Is het een relatief begrip of ben je ermee geboren? Lastig in een tijd waarbij alles schijnbaar binnen handbereik ligt om je mooier te maken en het min of meer van je verwacht wordt! Wie is er nog een natural beauty? Wat is echte schoonheid?

Schoonheid, een relatief begrip?

Eerlijk is eerlijk, zelf behoor ik tot de absolute grootverbruikers van hairextensions en cosmetica, ga ik trouw naar de schoonheids-specialiste aangezien ik van nature geen beeldschone huid heb, doe ik mijn nagels structureel, mensen zien in mijn vak continu mijn nagels dus is dit noodzaak,  ga ik geregeld naar de pedicure, zit ik iedere 3 weken bij mijn collega’s op de stoel voor het kleuren van mijn uitgroei, en draag ik al 12 jaar hairextensions. Hier en daar laat ik nog eens wat botox spuiten omdat mijn schoonheids-specialiste zegt dat je beter kan voorkomen dan genezen dus geloof ik dat trouw.

Behoor ik dan tot de doelgroep oppervlakkig? Ik denk van niet, mensen die mij goed kennen weten dat ik een persoon ben die houdt van inhoud. Een goed gesprek, humor zijn enorm belangrijk voor mij en graag vermaak ik me met mensen waar ik dat alles in kan vinden, hoe ze er uit zien maakt mij niet uit! Daar oordeel ik niet over.

Alleen ik voel mij als persoon lekkerder als ik het beste uit mezelf kan halen. Een eerste indruk doe je niet over, en dan kom ik het liefst over als de persoon die ik graag zou willen zijn, ik accepteer niet graag mijn mindere kanten. Is dat oppervlakkig? Misschien. Maar dan volg ik liever het gezegde; hoe je je voelt is wat je ook uit straalt?

Laten we eerlijk wezen, Doutzen Kroes, prachtige vrouw, prachtige persoonlijkheid, Hollands trots, maar zou ze evenveel bekendheid hebben gehad als ze minder mooi was? Ik denk het niet, dus schoonheid en uiterlijk spelen toch een rol! Of is het alleen omdat ze model is en op haar uiterlijk bekritiseerd wordt?

Ik voel me zekerder met de make-up naar mijn keuze, het kapsel (lees: ladingen hairextensions) en de kleding naar mijn smaak. Ik straal uit naar de wereld wie ik ben. Zeg zelf; wat klinkt leuker?

“Ik ben Roos, 29 jaar, heb last van een lastige huid en voel me daar erg onzeker bij, daarnaast heb ik zo dun haar dat ik op de peuterafdeling haar-elastiekjes koop omdat ze anders uit mijn haar glijden”, of..

… Ik ben Roos, 29 jaar, heb het haar wat ik altijd al wou, hou het geregeld bij omdat ik nog niet klaar ben voor grijs haar. Daarnaast gebruik ik make-up, vooral goede foundations zijn mijn favoriet omdat ik van nature niet zo’n beste huid heb. Voor mijn dunne haar gebruik ik met liefde hairextensions zodat ook ik echt haarvolume heb! Nu ben ik het meisje met het mooie haar i.p.v. het meisje met dat dunne haar! Ik voel me hier heel zeker bij en straal dat ook uit!

Thanks to: Great Lengths hairextensions, make-up, mijn schoonheidsspecialiste en alle designers die zulke prachtige kleding maken naar mijn smaak!

Love it all!

hairextensions-handtekening-roos