fbpx

Beauty by Roos Hairextensions is met 6 vestigingen Nederlands grootste speciaalzaak op het gebied van hairextensions. Beauty by Roos staat voor kwalitatief hoogwaardige haarverlengingen en volumebehandelingen. Beauty by Roos hairextensions werkt uitsluitend met A kwaliteit producten en hecht overall waarde aan kwaliteit, dit is terug te vinden in het gehele bedrijf.

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Beauty by Roos is een jong en trendy bedrijf waarin de hairstylistes vanuit dienstverband werkzaam zijn binnen de organisatie. Als hairstylist binnen Beauty by Roos fungeer je niet alleen op de voorgrond als het visitekaartje van het bedrijf, maar ook achter de schermen werk je hard mee aan het concept en branding van het bedrijf. Zelfstandig kunnen functioneren in een teamverband is dan ook een must.

Beauty by Roos Hairextensions werkt veel met de media en neemt deel aan de hoogtepunten die het hairextension vak te bieden hebben. Niet voor niks is Beauty by Roos hairextensions dan ook in 2012/2013 uitgeroepen tot Extensionist of the Year.

Functie eisen:

Afgeronde kappersopleiding
Minimaal 5 jaar ervaring in het kappersvak
Het betreft een fulltime dienstverband voor 32 – 40 uur.

Ben jij daarnaast, zelfstandig maar toch echt een teamplayer, heb jij absolute passie voor haar en hairextensions en ben je flexibel, accuraat en stressbestendig?  Stuur dan je CV, motivatie en recente foto naar office@beautybyroos.nl o.v.v. vacature Den Haag.

NB Je hoeft geen ervaring te hebben met het plaatsen van hairextensions, door middel van een interne opleiding wordt je opgeleid tot hairextension professional van het hoogste niveau.

Ingangsdatum: in overleg

Salaris: marktconform