fbpx

Eindelijk is het dan voorjaar! Na een hele lange en koude winter zaten we dan afgelopen zondag eindelijk, net als half Nederland, te genieten van de eerste zonnestraaltjes. Wat doet een mens dat goed, een beetje vitamine D die iedereen o-zo nodig heeft. Het voorjaar heeft iets magisch; het voelt als een nieuw en fris begin van een nieuw jaar. Anders dan bij iedere start van een nieuw seizoen beginnen de bloemetjes weer te bloeien en komt alles weer tot leven. Ook de natuur maakt zich weer klaar om op haar mooist te zijn. Eerlijk is eerlijk, met een beetje zon is iedereen toch een stuk vrolijker! Tijd om ook “onze mooiste ik” weer tot leven te laten komen.

Het voorjaar kon op geen beter tijdstip komen, we zijn uitgeblust na een lange, koude en drukke winter. Want stilzitten hebben we niet gedaan. Achter de schermen van Beauty by Roos lijkt het soms meer op een creatieve fabriek dan op een saai kantoor. Alles op zijn kop, ideeën vliegen de tafel over om vervolgens uitgewerkt te worden. Naast  professionals in hairextensions te zijn, lopen onze meiden ook nog eens rond met geweldige ideeën. Deze kwaliteiten benutten we dan ook op alle mogelijke manieren, 13 meiden met 13 verschillende talenten maken samen een bedrijf waar altijd innovatie en creativiteit te vinden is.

 

Hairloxx Professional Hairextensions

De wens om een eigen hairextension merk te introduceren lag er al jaren. Met zo veel kennis en knowhow in huis kon dit haast niet anders dan tot een goed eindproduct komen. We wilden een absoluut kwaliteitsmerk ontwikkelen dat voldeed aan alle wensen van onze kritische hairextensions professionals en vooral van mijzelf. We hebben net een hectische periode afgesloten, de hele winter hebben we vol gas gewerkt aan een prachtig nieuw product. Hairloxx Professional Hairextensions is de nieuwste generatie hairextensions in de markt en in het aanbod van Beauty by Roos Hairextensions. Door middel van ultra kleine aanhechtingen welke geplaatst worden door middel van machines met warmte creëren we een haarverlenging die bijna niet voelbaar is.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van het haar moest soepel, zacht en fijn qua structuur zijn zodat het aansluit bij het gros van de Europese vrouw. Daarnaast moest het ook nog voldoen aan de wens om weinig “onderhoud” te hebben voor de klant die het haar draagt. We kunnen niet anders zeggen dan dat het gelukt is! Hairloxx Professional Hairextensions is een feit en volledig vanuit voorraad te verkrijgen in alle salons van Beauty by Roos. In 23 prachtige kleuren verkrijgbaar welke aangeduid worden door de namen van de meest prachtige steden van over de hele wereld. Mijn haar is inmiddels al voorzien van een prachtige haarverlenging in de kleur “Milaan”.
En wat gaat het als een speer! Een droomstart waarin we na een week gedeeltelijk uitverkocht bleken en de fabriek in Italië overuren moest draaien om ons te kunnen blijven bevoorraden. Leuk om te zien dat de Nederlandse vrouw toch veel waarde hecht aan kwaliteit!

The Perfect Loxx for a perfect Lady, is niet voor niets de slogan van Hairloxx Professional Hairextensions! Ervaar net als wij deze nieuwe hairextensions ervaring!

XX Roos van Binsbergen