fbpx

 

Het kweken van langer haar levert voor iedereen altijd de nodige inspanning op. Ook de media besteedt hier met grote regelmaat aandacht aan door het geven van de nodige adviezen, tips & tricks.

Uiteraard weten we allemaal dat voor gezonde lange lokken met enige regelmaat een bezoekje aan de kapper wenselijk is, dat we de juiste verzorging moeten gebruiken en dat ook wat we eten de conditie van ons haar beïnvloedt.

Een tiptop gestylde coupe is uiteraard te gek maar wanneer deze te vaak gecreëerd wordt met behulp van het nodige stijl- en krultangwerk is je haar je hoogstwaarschijnlijk minder dankbaar.

Uiteraard geldt dit ook voor je zorgvuldig aangebrachte hairextensions.

Gebruik daarom Masker + serumALTIJD een serum voordat je aan de slag gaat met welk warmte stylingtool dan ook en verwen ze af en toe eens extra met een masker. Gebruik bijvoorbeeld  ons favoriete serum en masker uit de Hairloxx Professional lijn … het serum beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf en warmtebronnen en het masker verzorgt en voed je haar intensief. De vitamines en antioxidanten bevorderen ook nog eens de celgroei en het herstel van je haar.

Niet alleen je hairextensions zullen hier prijs op stellen maar zeer zeker ook je eigen haar!

Denk hier ook zeker even aan wanneer de zon weer lekker schijnt en je je eerste terrasje pakt of wanneer je een dagje aan het strand doorbrengt.

Wees lief voor je haar …. je eigen haar en je extensions zullen je dankbaar zijn!

 

Groetjes Roos