fbpx

Ik ben er van overtuigd dat wij de aller leukste klanten hebben! Een klant besteed zo’n 2,5 uur op de stoel voor een haarverlenging met hairextensions incl. Wassen/knippen/snijden/model stijlen of föhnen, na 4 maand gaan de hairextensions er weer uit en wil ze (klant ook verslaafd) toch echt wel direct nieuwe hairextensions. Ja dat snap ik wel! Behandeling is dan gemiddeld 3,5 uur.

Onze klanten zijn echt het aller leukst

Over het algemeen proberen we klanten zo te plannen dat ze steeds door dezelfde kapster geholpen kan worden mits dat goed bevalt natuurlijk, een klant zit dan minimaal 3x per jaar 3,5 uur bij je op de stoel, dat schept een band. Je praat over ditjes en datjes maar uiteindelijk gaat het gesprek toch over dingen die er echt toe doen, je nog graag zou willen doen of over nare herinneringen, strubbelingen op je werk of een relatiecrisis. De klant en wij praten alsof we elkaar al jaren kennen, logisch je bouwt beiden een vertrouwensband op! Niet alleen vanuit de klant maar ook wij stellen ons open (geloof mij, geregeld gaat de tissue box rond).

Inmiddels heb ik meerdere vriendinnen gemaakt onder onze klanten, een van mijn beste vriendinnetjes Joyce komt al vanaf het eerste uur, iedere behandeling was lachen, gieren en brullen! Al gauw spraken we wat af om te gaan winkelen. Zeer geslaagd! Een keer een vakantie samen op de latten en de vriendschap was beklonken! Maar meerdere klanten zitten tegenwoordig in mijn vriendengroep, neem Inge en haar 2 dochters van mijn leeftijd, na altijd lol, winkelen, lekkere etentjes en stapavondjes gaan we samen naar Lanzarote. Of Roxanne, die door iedereen wel eens geholpen is, schuift aan bij de wekelijkse borrelavonden van Beauty by Roos Hairextensions.

Of Hanneke; waar ik al lol om heb voor ze daadwerkelijk binnenkomt (standaard een half uur te laat en volledig bezweet van het haasten) waarna ze eerst een kop cappuccino nodig heeft om bij te komen van deze helse reis (woont maar 30 km verder, dus waar heeft ze het over?). Na de behandeling ga ik vaak met haar nog wat eten in de stad wat soms resulteert in spontane logeerpartijtjes bij ons thuis; omdat Oom agent het vast niet prettig had gevonden als ze nog achter het stuur ging.

En zo zijn er nog zoveel meer leuke klanten die je werk iedere dag weer tot een feestje maken! Geweldig!

Love you all!

hairextensions-handtekening-roos