fbpx

De vakantie is nog volop in gang, ook hier gaan de collega’s nog af en aan op vakantie. Vakantie heeft een mens nodig en doet men goed. Het is een moment van rust en ontspanning om je weer volledig op te laden voor een nieuw werkjaar.Wij hebben onze vakantie eigenlijk onbedoeld in twee keer opgesplitst. Eén week in Zuid Frankrijk in een heerlijk idyllisch hotelletje met zwembad. Een week om bij te komen van een roerige tijd. Een week om de laatste heftige periode te verwerken en om plannen te maken voor de toekomst. Daarna nog een weekje op de camping, slap ouwehoeren met vrienden. We zijn weer helemaal terug.Na een week weer volop aan de slag lijken de wijntjes aan de boulevard in Saint Raphaël al weer lang achter ons te liggen. Maar ik durf met zekerheid te zeggen dat ik in één week meer werk verzet heb dan ik normaal in drie weken verzet. Missie vakantie is dus geslaagd.

 

Trends

Terwijl het hier eindelijk zomer begint te worden heb ik me volop gestort in de winter trends 2012/2013. Het klinkt nog zo ver weg, maar nadat de grote modehuizen hun, overigens briljante, collecties weer op de catwalks getoond hebben beginnen bij ons de kapseltrends voor aankomend winter vorm te krijgen.Na een stevig overleg met mijn kledingkast heb ik inmiddels een waslijst gemaakt aan absolute musthaves voor aankomend seizoen om mijn garderobe weer een flinke update te geven. Ik ben nu al verliefd op de wollige stoffen, prachtige glansjes en de combinaties van verschillende materialen. Een heerlijke bezigheid, en gezien de geweldige modetrends die er aan zitten te komen zou ik al bijna zin hebben aan de ongure herfst zodat ik de collecties allemaal live in de winkels kan bewonderen.Ook zien we tot mijn grote vreugde weer volop volumineuze kapsels over de catwalk verschijnen, heerlijk, ik hou er van! Na deze flinke inspiratie is het tijd om te brainstormen met mijn lieve collega’s en deze trends weer om te zetten in haartrends voor je hairextensions. Foto’s vol inspiratie vliegen weer over en weer over de whatsapp en iedereen is weer even enthousiast als altijd. Het is dan ook weer tijd om weer aan de slag te kunnen met onze stylingtips voor winter 2012/2013.

Coming soon! Hou de website in de gaten! Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne zonnige zomer, ik duik alvast de winter in!

Tot gauw!

XX Roos van Binsbergen