fbpx

Beauty by Roos Hairextensions is een landelijke en toonaangevende speler in de hairextensions markt. In de laatste 7 jaar is Beauty by Roos inmiddels uitgegroeid tot 5 salons verspreid over het land. Daarnaast heeft Beauty by Roos een zusterbedrijf genaamd Hairloxx Professional Hairextensions. Hairloxx Professional Hairextensions is een Hairextensionslabel op de professionele markt wat ook een groot onderdeel zal zijn van je werkzaamheden.

Beauty by Roos staat nooit stil en is altijd groeiende. Daarom zijn we als aanvulling op ons Office Team en specifiek voor onze Financieel Directeur op zoek naar een secretaresse.

Wij verwachten van jou dat je een echte teamplayer bent en er geen moeite mee hebt dat geen dag hetzelfde zal zijn. Accuratesse en een commerciële instelling zijn je tweede natuur.

Je vindt het leuk vind om onderdeel te zijn van een sterk groeiend bedrijf, te werken in een jong team en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het takenpakket kan door de groei van het bedrijf continue wisselen. Je springt daar bij waar je nodig bent….

Wat verwachten wij:
Algehele ondersteuning  van onze Financieel Directeur
Inboeken van facturen (met behulp van Unit4 software)
Afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken
Organiseren van meetings, vergaderingen en trainingen
Bestellingen pakken/verzenden en bijhouden
Een flexibele instelling
Accuraat en punctueel ingesteld
Ervaring in de beautybranche is geen must, affiniteit echter wel
Je bent woonachtig in de directe omgeving van Amersfoort

Opleidingseisen:
Een minimaal afgeronde MBO+ opleiding commercieel administratief of een Schoevers opleiding. Daarnaast heb je ruime ervaring met financiële materie binnen een organisatie en vanzelfsprekend beschik je over cijfermatig inzicht. Talenkennis is een must, wij verwachten een goede basiskennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Duits en Frans is geen must, zeker wel een pré.

Wat bieden wij:
Een marktconform salaris
Een super leuke en afwisselende baan in een jong en dynamisch team voor 40 uur.
Gewenste ingangsdatum: 1 september 2015

Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je motivatie, cv en recente foto naar office@beautybyroos.nlo.v.v. vacature secretaresse Financieel Directeur. We zien graag je sollicitatie tegemoet. Wij stellen bijzonder prijs op een videosollicitatie!

De sluitingsdatum van deze vacature is 30 juni 2015.