fbpx

YEAAHHH!!! Het is ons gelukt …. in een week tijd hebben we het voor elkaar gekregen om onze “oude” Beauty by Roos salon in Amsterdam om te toveren tot een geheel nieuw hairextensions paradijsje!!!!

Zoals altijd werken we met een strakke planning waar we ook altijd net zo snel weer vanaf moeten wijken omdat het allemaal NET even anders is en gaat.

Maar dan, zoals je misschien op Facebook al voorbij hebt zien komen, konden we afgelopen zaterdag toch op tijd beginnen met schoonmaken en herinrichten.

Alles wat we op papier bedacht hadden en wat we reeds besteld hadden moet dan het resultaat geven wat we van te voren bedacht hadden ….

En ja, it’s a wrap… met de laatste hand die er op 2e Pinksterdag nog gelegd moest worden, konden we in een geheel nieuwe Beauty by Roos salon vanmorgen de deuren weer openen en zijn inmiddels de eerste hairextensions alweer geplaatst!

Ook zo nieuwsgierig naar hoe het geworden is????? Hieronder een impressie maar natuurlijk ben je van harte welkom om onze nieuwste Beauty by Roos salon “live” te bekijken.

Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam1 Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam2 Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam3 Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam4 Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam5 Beauty_by_Roos_Hairextensions_Amsterdam6

Groetjes Roos