Clip in extensions

Clip in extensions zijn al enkele jaren populair in binnen en buitenland. Clip in extensions en extensions zijn losse stukjes haar geweven op band. De clip in extensions worden door middel van enkele clipjes bevestigd aan het eigen haar.

Clip in extensions dienen door u zelf geplaatst te worden en voor het slapen gaan weer te worden verwijderd. Slapen met clip in extensions is niet mogelijk.

De baan haar waar de clip in extensions op is bevestigd vormen toch zwaartekracht op de eigen haarwortel. Door langdurig gebruik kan er haarschade optreden.

Clip in extensions zijn hairextensions die eigenlijk alleen aan te raden zijn voor speciale gelegenheden of als u voor een incidentele keer langer of voller haar wil. Het langdurig dragen van clip in extensions zullen wij dan ook zeker niet aanraden.

Clip in extensions en Beauty by Roos

Beauty by Roos is gespecialiseerd in hairextensions maar werkt ook volledig naar het idee om alleen veilig het haar te verlengen of volume te geven. Om deze reden heeft Beauty by Roos er dan ook voor gekozen om niet te werken met clip in extensions.

Beauty by Roos verlengt of geeft meer volume volgens het principe van “losse” hairextensions. Deze worden geplaatst door losse strengen hairextensions te verwerken in het eigen haar. De bevestiging gebeurd door middel van een losse aanhechting welke met behulp van een warmtetang op lage temperatuur geplaatst worden. Hairextentions van Beauty by Roos zijn mede hierdoor beter en gezonder voor het haar dan clip in extentions.

Deze warmtetang zorgt ervoor dat de aanhechting van de hairextensions flexibel wordt. Vervolgens wordt de aanhechting als het ware om het haar gevouwen.

Deze techniek is volledig veilig en de draagbaarheid van deze manier van hairextensions plaatsen is gemiddeld 3 tot 4 maanden. Na de draagtijd van deze hairextensions worden de hairextensions weer door een hairextension professional in onze salons voor u verwijderd.

Meer informatie over extentions?

Wilt u meer informatie over hairextentions, de plaatsing hiervan of een afspraak maken bij Beauty by Roos?

Neem dan contact op met Beauty by Roos.

 

extensions in bruine kleur