Extensions laten zetten
Featured Video Play Icon

Extensions laten zetten

extensions laten zetten - aanhechtingen Altijd vinden onze klanten het spannend; de eerste keer extensions laten zetten. Het is natuurlijk ook spannend. Hoe zal het eruit komen te zien? In welke lengte wil ik de extensions laten zetten. Hebben ze de juiste kleur wel die bij mijn haar past? Het extensions laten zetten doet toch geen pijn?
Allemaal hele normale vragen. Dat heb je nou eenmaal als je een iets nieuws probeert.

Pijn bij extensions laten zetten

Laten we voorop stellen dat extensions laten zetten geen pijn doet. De hairextensions worden door middel van een warmte tang of machine met geluidsgolven in je haar gezet. Tijdens dit proces wordt de aanhechting die aan de extensions zit, vastgezet aan je eigen haar. Dit is volledig veilig en pijnloos.

Kleuren

Hairextensions zijn verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren. Beauty by Roos heeft alle gangbare kleuren van Hairloxx Professional en Socap op voorraad. Hierdoor kunt u direct geholpen worden tijdens uw afspraak. U hoeft bij ons niet eerst langs te komen om een kleurbepaling te doen. Wij hebben gewoon de juiste kleuren in elke salon hangen. Dat noemen we efficiency en klantgerichtheid. Enkel wanneer u echt krullen heeft zullen we van te voren een afspraak moeten maken om de juiste krul extension voor u te bestellen.

Lengtes

Wil je extensions laten zetten, dan kun je kiezen voor een haarverlenging of volumebehandeling. Het woord zegt het eigenlijk al; met een volumebehandeling creëren we meer volume. Wilt u een dikkere bos haar maar wenst u niet meteen een langere coup, dan is de volumebehandeling ideaal voor u. Gemiddeld zijn er voor een volumebehandeling 75 tot 100 extensions nodig voor een goed resultaat.
Voor een haarverlenging gaan we uw gehele kapsel verlengen. U gaat hiervoor extensions laten zetten in de lengte die voor u wenselijk is. Niet alleen aan de achterzijde van uw hoofd, maar ook aan de zijkanten worden de extensions geplaatst. Voor een haarverlenging kunt u rekening houden met het feit dat wij 125 tot 175 extensions laten zetten. Voor een uitgebreid advies in de hoeveelheid kunt u ook gebruik maken van onze hairextension-calculator.

Methode; Plat of rond, warmte of geluid…

Extensions laten zetten kan op vele verschillende manieren. De aanhechtingen kunnen rond of plat gezet worden. Platte aanhechtingen zijn minder makkelijk zichtbaar in uw eigen haar.
Hairextensions kunnen vastgezet worden door middel van een warmtetang welke de aanhechting smelt zodat deze vastgezet kan worden in het haar.

Uw haar wassen

Natuurlijk kunt u uw haar na het extensions laten zetten gewoon wassen. Let er wel op dat u geen verzorgingsproducten met fruitzuren gebruikt. Deze fruitzuren kunnen namelijk in bepaalde concentraties de aanhechtingen van de extensions aantasten. Deze extensions kunnen dan uit gaan vallen. Beauty by Roos heeft gekozen voor de verzorgingsproducten van Hairloxx Professional Haircare. Deze producten zijn speciaal geproduceerd voor haar met hairextensions.

Verwijderen

Na 3 tot 4 maanden laat u de hairextensions bij ons in de salon weer verwijderen. Wij gebruiken hiervoor speciale verwijdervloeistof en apparatuur zodat het verwijderen geen schade aan uw eigen haar toebrengt.

Wanneer u meer wilt weten dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Van blond dun haar naar vol kapsel met krul en hairextensions