Feather extensions

Feather extensions is een ware hype geweest anno 2012/2013. Deze losse extensions bevatten een veer welke met een traditionele hairextension aanhechting bevestigd wordt aan uw eigen haar. Feather extensions zijn in de meeste gevallen gemaakt van natuurlijk veren.

De veer extensions zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en worden veelal gebruikt voor een speciale gelegenheid zoals een feestje of een festival. Feather extensions  zijn hairextensions die eigenlijk dus alleen aan te raden zijn als u voor een incidentele keer langer of voller haar wil. Het langdurig dragen van feather extensions zullen wij dan ook zeker niet aanraden.

Feather extensions en Beauty by Roos

De extensions zijn veelal voor kort gebruik en worden vaak bij een plaatselijke kapsalon geplaatst. Doordat deze feather extension niet echt volume of lengte creëert heeft Beauty by Roos ervoor gekozen om deze niet te plaatsen.

Beauty by Roos is gespecialiseerd in het plaatsen van volume en haarverlengingen door middel van echt haar. Feather extensions horen daar naar ons principe niet in thuis.

Advies van Beauty by Roos

Beauty by Roos Hairextensions heeft voor u wel de beste merken hairextensions geselecteerd. De extensions van deze merken zijn qua prijs / kwaliteit verhouding het beste in balans. Absoluut een goed alternatief voor feather extensions.

Alle extensions van Hairloxx Professional en Socap zijn altijd in iedere kleur en lengte op voorraad. Alle extension prijzen zijn terug te vinden in onze extensions-prijslijst.

De extentions van Beauty by Roos zijn gemaakt van 100% human hair, u kunt deze dus gewoon wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat u normaal gesproken met u haar doet. Hierdoor zijn de extentions van Beauty by Roos een betere oplossing voor haarverlening dan feather extensions. Wilt u een aparte kleur, heeft u zeer lange lengte nodig of heeft u krullend haar, dit is geen enkel probleem bij Beauty by Roos. Onze specialisten kunnen u hier goed over adviseren.

 

Meer informatie over feather extentions?

Beauty by Roos feather extensions

Wilt u meer informatie over feather extentions of hairextentions, de plaatsing hiervan of een afspraak maken bij Beauty by Roos?

Neem dan contact op met Beauty by Roos.