Hairextension Calculator

De hairextension calculator van Beauty by Roos berekent hoeveel extensions er voor uw haarverlening of volumebehandeling nodig zijn. Wilt u hier direct een prijsindicatie van  krijgen? Bent u benieuwd naar het totaalbedrag van uw behandeling of de bijbehorende maandbedragen wanneer u voor het Beauty by Roos hairextensions abonnement kiest? Beantwoord onderstaande vragen voor een compleet advies.

Uw persoonlijke Beauty By Roos Hairextensions advies is:

datum
bonnummer BBR-034923-1
  Item Details Prijs Totaal
  Opties
Alle hairextension prijzen zijn inclusief wassen, inzetten, knippen en styling. Hierboven ziet u een overzicht van de prijzen n.a.v. uw keuze. Hier staan ook de maandbedragen bij vermeld voor een hairextensions-abonnement. Alle abonnementen zijn incl. verwijderkosten.

Deze calculator geeft u een indicatie van uw behandeling. Het plaatsen van hairextensions is natuurlijk maatwerk waardoor het mogelijk is dat er in overleg met u wordt afgeweken van het geautomatiseerde calculator advies. Hierdoor kan uw behandeling goedkoper of duurder uitvallen. Aan de uitkomsten van de calculator kunnen geen rechten worden ontleent.

 

De Hairextension Calculator van Beauty by Roos

U kunt het advies uit de hairextension calculator printen en meenemen naar de salon!

Natuurlijk zijn de uitkomsten een richtlijn. Onze hairextension-specialisten zullen er alles aan doen om uw wensen mogelijk te maken.