fbpx

Beste Haar-fanaat, wat ga ik nou vertellen over de salons en de extensions van Beauty By Roos? Mijn Great Lengths ervaring!
Mijn ervaringen in de salon zijn altijd zeer positief. Een aantal jaar terug reed ik er voor het eerst van Almere naar Hengelo, omdat dit toen nog de enige Beauty by Roos Hairextensions salon was in Nederland! Inmiddels kan ik kiezen uit diverse BBR salons die dichter bij huis zijn! Er werken super leuke meiden, er hangt een gezellige sfeer en het is echt een soort uitje om nieuwe extensions te laten zetten.

“Mijn Great Lengths ervaring”

Ik kies zelf altijd voor het merk Great Lengths omdat ik gewend ben aan de kwaliteit. Met de juiste styling en verzorging kan ik hier vier maanden mee doen! Er is namelijk wel degelijk een verschil waar je de extensions laat inzetten, of dit een gespecialiseerde salon is of iemand met een korte avond opleiding. Ik vind de kwaliteit zeer belangrijk. Je geeft er veel geld aan uit, dus dan mag je daar ook wat van verwachten.
Er zijn niet heel veel mensen die weten dat ik hairextensions draag en degene die ik het vertel of zien zijn altijd verbaasd dat het er zo mooi uit ziet. Ik hoor altijd ‘oh, het lijkt net echt’. Nou, het is ook echt haar… En de kwaliteit en het zorgvuldig uitzoeken van de kleur zorgen ervoor dat je haar er prachtig uitziet!

“Ik kan het iedere vrouw aanraden!”

Ik zeg maar zo.. Een beetje van mezelf en een beetje van Beauty By Roos.

Liefs, Chantal