fbpx

Ik ben Charlotte en heb afgelopen december een haarverlenging genomen bij de salon van Beauty by Roos in Amersfoort. Ik ben onwijs blij met het resultaat en deelde dit vol trots op mijn instagram pagina @charrlottestorij.

Allereerst wil ik zeggen dat ik jullie concept geweldig vindt en het altijd weer prachtig gezet word. Ik heb zelf kort haar wat continu afbreekt en wat ik dan weer moet knippen om het gezond te houden. Lang haar was dus een hele grote droom voor me, tot ik Beauty By Roos ontdekte. Ik zocht wat informatie, maakte een advies afspraak en de afspraak om ze te zetten en ging met volle moed opweg naar Amersfoort!

De hele behandeling is een feestje. Op de dag zelf werd de juiste kleur gekozen en erna mijn haar gewassen. Na het wassen word het haar droog gefรถhnd en beginnen ze al met het plaatsen van de plukjes! Het is geheel pijnloos, comfortabel en tussendoor krijg je genoeg lekkers, koffie, thee of fris. ย Ik vond de meiden erg behulpzaam, ze dachten met me mee wat de beste optie zou zijn qua verlenging en kleur dus ik had er 100% vertrouwen in.

Mijn eigen haar heeft kortere lagen en dus was het de vraag of een lange verlenging wel zou lukken. Kimberley heeft mij ingezet en het resultaat na 175 plukjes extensions was verbluffend! Ze heeft alles mooi kunnen verdoezelen, je ziet geen lijn of bot stuk van mijn eigen haar en alles loopt prachtig in elkaar over. De kleur is fantastisch en je zult dus niet weten dat dit extensions zijn. Kimberley krulde mijn haar nog even mooi, fixeerde het met wat haarspray en toen was het klaar!

Van boblijn naar lang haar

Na 3 uur zitten liep ik heel blij richting de spiegel om het resultaat eens goed te bekijken en bewonderen. Fantastisch! Die lange, blonde lokken bungelen over mijn rug en het is een geweldig gevoel. Zoveel blijdschap, trots en vooral voel ik me heel knap! Haha!

Erna word mijn abonnement klaar gemaakt. Ik kies het 12 maanden abonnement. Dit houdt in dat je nog 2 x een verlenging krijgt en ze er na 3/4 maanden uit gaan. Omdat je eigen haar verder groeit en de extensions dan langzaam mee zakken is dit het mooiste om te doen.

Qua prijs, ja het kost wat. Maar het is absoluut elke cent waard. De kwaliteit van het haar, de verzorging, de hele behandeling in de salon, de prachtige kleur overloop. Je zult niet weten dat dit niet mijn eigen haar is (al voelt het wel zo! :).ย Eenmaal thuis moest ik het 24 uur even met rust laten. Niet wassen en ik heb het dan ook niet nat gemaakt. Een dag erna viel het nog mooier en met de speciale borstel kan je alles mooi uitkammen. In het begin raar want die bondjes zijn hard maar hier kan je makkelijk overheen gaan.ย 

Ik ben super, super tevreden! Als ik nu mezelf aankijk of een foto maak dan verschijnt er een big smile op mijn gezicht. Lang haar is altijd een droom geweest en nu is dat werkelijkheid geworden! Dankzij de service en prachtige extensions van Beauty by Roos!

Liefs,
Charlotte

van kort naar lang haar