fbpx

Hallo,
Ik ben afgelopen woensdag helemaal vanuit Limburg naar jullie vestiging in Amersfoort gekomen om extensions te laten zetten. Ik zou nog laten weten hoe het me bevalt en wat mijn omgeving heeft gezegd. De hele ervaring is me super bevallen. Het was de rit dubbel en dwars waard.
Het begon al bij de ontvangst. En de manier waarop jullie een klant benaderen, dat is heel prettig. Karin heeft me heel enthousiast ontvangen en ze weet meteen een fijne sfeer te scheppen waarin je je op je gemak voelt. Wat ik ook heel prettig vond was dat Roos zelf ook komt kijken en ook direct die sfeer van op je gemak stellenโ€ weet te creรซren. Ik vond het best spannend allemaal. Maar wat is het mooi geworden !!!!! Karin: bedankt! Mijn zoontje was er helemaal weg van en wilde weten hoe dat zomaar kon, lang haar???? Geplakt? Hij trekt er de hele tijd aan en wil dan weten of ik dat voel (ja ha ha).

Niets anders dan complimenten over extensions.

De dag erna had ik meteen de vuurdoop voor de buitenwereld want er was kerstmusical op de basisschool van mijn zoontje. Ik zat al in de zaal (waar ik behoorlijk wat ogen in me voelde prikken) toen de klas van mijn zoontje binnenkwam, mijn zoontje zag me en wees naar me en riep โ€œkijk daar zit mama, gisteren had ze nog kort haar!โ€.
Ik krijg alleen maar complimenten over de hairextensions, wat ik het meest hoor is dat je het totaal niet ziet en dat is het beste compliment dat ik en jullie krijgen kan!

Tot de volgende keer!

Groet van Janine