fbpx

Zal ik wel of niet een haarextension laten plaatsen? Van mezelf heb ik altijd schouderlang haar gehad, maar ik droomde van een lange en vooral volle haarbos. In onze regio was er echter geen kapperszaak te vinden die haarextensions voor me in kon zetten zoals ik dat het liefste wilde. Ik kreeg keer op keer te horen dat mijn rode haarkleur niet in extentions verkrijgbaar was, dat ik eerst meerdere malen op afspraak moest komen of enorme bedragen moest betalen. Dat was niet wat ik zocht.

“Altijd wilde ik ze al… haarextension.”

Er startte een zoektocht via internet en daar vond mijn moeder de salon ‘Beauty by Roos’. Ik was direct verkocht: prachtige foto’s, een mooie website en heel flexibele openingstijden. Dat ik er toentertijd 1,5 uur voor in de auto moest zitten, vond ik echt niet erg. Ik belde op en maakte een afspraak in Hengelo. Mijn moeder zou met me mee gaan om me gezelschap te houden.

Sinds die eerste keer in augustus 2008, ben ik verslaafd. Ik heb de salons in Hengelo, Amersfoort en Den Bosch al meerdere malen bezocht, samen met mijn moeder. We maken er altijd een dagje uit van en mijn moeder en ik vinden het enorm gezellig. We voelen ons altijd welkom in de salon. Lieve, talentvolle meiden die met enorm veel enthousiasme hun werk doen en voor een fijne sfeer zorgen. Een kopje thee, voor mama een cappuccino, muziekje op de achtergrond en welgemeende interesse tijdens de gesprekken. De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet sta ik weer buiten, met een mooie bos haar en een extra dosis zelfvertrouwen.

Inmiddels heb ik afgelopen oktober mijn vierde jaarabonnement afgesloten en verheugen mijn moeder en ik ons alweer op het volgende bezoek. Ik zou mijn haarextension én Beauty by Roos niet meer willen missen.

“Ik ben hartstikke blij met jullie :)”

Liefs, Romy