fbpx

Mijn ervaring met Hairloxx: ik heb ineens lang haar! De afspraak stond al een hele tijd in mijn agenda en ik had er mega veel zin in! Een kleine week geleden liet ik dan mijn hair extensions zetten! Een grote droom van mij! Een volle bos met lang haar. Ik had veel gelezen over Beauty by Roos en stapte met heel veel plezier en zin naar binnen! Mijn stappen naar lang haar! Vandaag deel ik mijn mening en vertel ik jullie alles over de hairextension salon.

Ik ging naar de salon in Den Bosch. Ik had veel goede verhalen en reviews gelezen op blogs en internet en besloot het gewoon te doen! Mijn haar is van zichzelf nooit langer geworden als net aan m’n schouder en het is ongelooflijk ongelijk. Mijn droom was dan ook lang haar! Zo gezegd, zo gedaan. Na lang lezen, bellen, een intake afspraak en ontzettend veel zin vertrok ik naar de salon! Ik had mijn afspraak dus in Den Bosch. De salon zit in de Hinthamerstraat en is heel goed te bereiken met bus, auto of lopend. Het ligt net uit het centrum en wanneer je binnen komt is het gelijk al sfeervol en gezellig. De salon is klein, gezellig en er word volledig aandacht aan je besteed. Allereerst bepaald de hairextension professional, in mijn geval de lieve Andrea je haarsoort en wat je wensen zijn. Welke hairextensions, welke kleur, welke lengte. Daarna word je haar gewassen en droog geföhnd en ga je de goede kleur bepalen. Aan de muur hangen alle extensions! Ik heb het merk Hairloxx in mijn haar. Dit is een “merk” wat qua prijsklasse wat duurder is maar wel een heel goed merk voor je haar is. En dat vond ik belangrijk! Een andermans ervaring met Hairloxx is daarbij voor mij heel belangrijk.

ervaring met hairloxx

Mijn haar nadat het gewassen en droog geföhnd was. Je ziet het meteen al, mijn haar is mega ongelijk en loopt scheef naar onderen.. Hier ben ik mega-onzeker over en dat zag Andrea ook meteen. Nadat we de kleur, lengte en de soort extensions hadden bepaald konden we beginnen! Ik had er mega mega veel zin in! Het is een lange zit maar ik heb er niet echt heel erg last van gehad omdat het erg gezellig was met Andrea. We kletsen lekker over van alles en nog wat en ik werd goed verzorgd met kopjes thee en lekkers. Helemaal prima dus! In het begin zie en merk je trouwens niet dat er extensions in gaan. Ik gaf continu plukje voor plukje aan.

En dan, eindelijk na een hele lange zit was mijn haar klaar! Nadat de extensions erin zitten is je haar heel lang, zit er niks van een vorm in en moet het dus nog even in model geknipt worden. Dit deden ze snijdend met een mesje en een schaar. Zo word het resultaat heel strak en valt er een mooi model in je haar. Wauw!!! Ik kon alleen maar lachen, stralend van geluk met zo’n mooie lange bos en bleef maar in de spiegel kijken. Ik ben waanzinnig blij met de kleur! Het is excact hetzelfde als mijn eigen haar kleur en je ziet geen verschil of overloop van nep haar. Waah love it!
Beauty by roos heeft online een hairextension calculator en zo kan je berekenen hoe veel extensions je ongeveer nodig hebt en wat de prijs word.

Ik heb mijn extensions nu een kleine week en ben er mega blij mee! Op weg naar huis kon ik alleen maar in alle ramen, spiegels en ruiten kijken en mijn haar bewonderen. Het is wennen! Ineens zo veel haar wat over je rug bungelt, ineens een volle bos met prachtig haar! Natuurlijk is alles wennen de eerste keer.. De eerste keer borstelen, de eerste keer wassen, föhnen, stijlen en vooral: slapen! Maar dat ging bij mij eigenlijk heel goed en pijnloos. Tuurlijk voel je de plastic bondingen zitten maar het is even een manier vinden om er goed mee te kunnen slapen. Het fijnste is een losse vlecht of een hoge knot op je hoofd.
Het wassen was ook even “uitvogelen” van hoe en wat. Ik heb dus een speciale shampoo van Hairloxx en hier zitten alle ingrediënten in om je haar te voeden. Omdat de extensions niet gevoedt worden vanuit mijn hoofdhuid moet ik het nu zelf extra goed verzorgen. Met een shampoo wassen kost iets meer tijd als normaal omdat je voorzichtig de shampoo moet verdelen tussen de bondingen door. Na het wassen föhn ik het droog en gebruik ik een speciaal serum. In het begin was mijn haar droog en pluizig maar na een paar keer wassen is dit minder geworden! Heel belangrijk: je mag NIET slapen met nat haar omdat het dan heel erg kan gaan klitten. Borstelen moet je 2 keer per dag goed en uitgebreid doen. Over de bondingen, zodat het niet gaat klitten.

Ik ben mega, mega gelukkig met mijn keus voor hair extensions! Je bent zo’n ander mens. Het maakt je zeker, je krijgt er zelfvertrouwen door en ik voel me enorm goed en blij met mijn lange haartjes! Al is het soms nog wel gek hoor om zo veel en lang haar te hebben! Het maakt je zo vrouwelijk en mooi :)) Ik ben ook mega blij met mijn keus voor de salon. Beauty by roos is geweldig, fijn team, duidelijke uitleg en informatie en je kan altijd terug als er iets is. I am in love with hair extensions!

Groetjes,

Charlotte

Mijn ervaring met Hairloxx is super!