fbpx

Het nieuwe jaar is voor mij mooier dan mooi begonnen! Letterlijk en figuurlijk “Gelukkig Nieuw Haar!”

Eind december had ik bij een thuiskappertje een weft laten plaatsen, en helaas mijn nachtmerrie kwam uit. Goedkoop bleek duur koop te zijn!
De 12 matten die er geplaatst waren, bleken zeer strak tegen mijn hoofdhuid geplaatst te zijn.. 1 nacht niet slapen werden er als snel 2,3, 4.. Dagelijks aan de aspirines om te pijn te verbijten. Onder het mom van “wie mooi wil zijn”.. Maar nadat de pijn aanbleef houden probeerde ik contact te zoeken met de kapster. Wat schetste mijn verbazing? Ik kon mailen/bellen wat ik wilde, het bleek aan dovemans oren gericht en ik werd aan mijn lot over gelaten.

Door diverse posts op bijvoorbeeld Miss Lipgloss, en Beautyscene besloot ik de site van Beauty by Roos op te zoeken.. Al snel hing ik (echt huilend) aan de telefoon.. Ik wilde van de pijn af!
Op oudejaarsdag 2015 werd ik door Ellen verlost van de pijnlijke wefts, en hebben we direct een intake gedaan voor extensions.

Samen hadden we gekozen voor 200 stuks van Hairloxx. Ook besloot ik voor het abonnement te gaan, want ik wist al zeker dat ik het lang zou willen houden!

Dinsdag 5 januari was het zover! Enorm nieuwsgierig op naar de salon in Rotterdam, waar ik enorm enthousiast door Ellen werd opgewacht. De horror van het verwijderen nog bij ons drieรซn (ook Rosalinde) nog op het netvlies gebrand, waren we nieuwsgierig naar wat het zou worden.

Ellen begon lekker mijn haar te wassen.. Bij het fรถhnen bleek dat de kapster ook behoorlijk aan het “wild knippen” was geweest. Oftewel een dubbele uitdaging voor Ellen.
Bij de intake hadden we afgesproken voor 1 kleur te gaan, echter bij het zetten kozen we al snel voor 2 kleuren om een levendig effect in mijn haar te creรซren.

Onder het genot van een lekker kopje thee, met chocola begon Ellen haar magic te verrichten. En dat deed ze!
200 stuks waren er binnen een mum van tijd ingezet, super netjes, en mooi gemรชleerd.
Na het nodige snij en stijl werk, was ik zo blij als een kind in een snoepwinkel!

Nieuw haar en mooie lange haren! ๐Ÿ™‚

Ik heb genoten van de behandeling, en de gezelligheid, en loop te stralen van oor tot oor!
Dankjewel Ellen, dankjewel Beauty by Roos!

Veel liefs, Beate Markesteijn – Dordrecht